Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Franco, Fernanda Wouters"'
Autor:
Franco, Fernanda Wouters
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
The common bean (Phaseolus vulgaris L.) has a high nutritional value due to the content of proteins, carbohydrates, minerals and vitamins and has great importance as an economic food to Brazil. After the harvest, the grain enters a deterioration proc
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5789
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fortes, Juciane Prois1,2 (AUTHOR), Franco, Fernanda Wouters1,2 (AUTHOR), Baranzelli, Julia1,2 (AUTHOR), Ugalde, Gustavo Andrade3 (AUTHOR), Ballus, Cristiano Augusto1 (AUTHOR), Rodrigues, Eliseu4 (AUTHOR), Mazutti, Márcio Antônio5 (AUTHOR), Somacal, Sabrina1,2 (AUTHOR) sabrina.somacal@ufsm.br, Sautter, Claudia Kaehler1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jan2023, Vol. 28 Issue 1, p56. 11p.
Autor:
Treptow, Taísa Ceratti, Comarella, Carine Gláucia, Franco, Fernanda Wouters, Rodrigues, Eliseu, Domingues, Fabrício, Bochi, Vivian Caetano, Sautter, Cláudia Kaehler
Publikováno v:
In Food Research International October 2017 100 Part 2:113-121
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gindri, Rodrigo Valvassori, Pauletto, Roberson, Franco, Fernanda Wouters, Fortes, Juciane Prois, Treptow, Taísa Ceratti, Rodrigues, Eliseu, Somacal, Sabrina, Sautter, Cláudia Kaehler
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2022, Vol. 59 Issue 5, p1801-1811, 11p
Autor:
Franco, Fernanda Wouters
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
The common bean (Phaseolus vulgaris L.) has a high nutritional value due to the content of proteins, carbohydrates, minerals and vitamins and has great importance as an economic food to Brazil. After the harvest, the grain enters a deterioration proc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::91eadeac482283f4a090bb002e71671c
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5789
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5789
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.