Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Francisco, Cristhian Rafael Lopes"'
Autor:
da Silva-Padilha, Marluci Palazzolli, Oliveira Júnior, Fernando Divino, Francisco, Cristhian Rafael Lopes, da Cunha, Rosiane Lopes
Publikováno v:
In Food Research International December 2024 197 Part 1
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Autor:
Francisco, Cristhian Rafael Lopes1 (AUTHOR), Silva, Marluci Palazzolli1 (AUTHOR), Oliveira Júnior, Fernando Divino1 (AUTHOR), Santos, Tatiana Porto1,2 (AUTHOR), Cunha, Rosiane Lopes1 (AUTHOR) rosiane@unicamp.br
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Oct2024, Vol. 101 Issue 10, p1013-1025. 13p.
Autor:
Francisco, Cristhian Rafael Lopes, Paulo, Bruna Barbon, De Oliveira Júnior, Fernando Divino, Pereira, Ana Paula Aparecida, Pastore, Glaucia Maria, Prata, Ana Silvia, Alvim, Izabela Dutra, Hubinger, Miriam Dupas
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:878-885
Autor:
Francisco, Cristhian Rafael Lopes *, de Oliveira Júnior, Fernando Divino, Marin, Gabrieli, Alvim, Izabela Dutra, Hubinger, Miriam Dupas
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 December 2020 607
Autor:
Rocha, Bruno Ambrósio da, Francisco, Cristhian Rafael Lopes, Almeida, Mariana de, Ames, Franciele Queiroz, Bona, Evandro, Leimann, Fernanda Vitória, Gonçalves, Odinei Hess, Bersani-Amado, Ciomar Aparecida
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology October 2020 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júnior Carlos Alberto da Silva, Francisco Cristhian Rafael Lopes, Jesus Dosil Pereira de, Cunha Rosiane Lopes da
A Nanociência e a Nanotecnologia (N&N) estão cada vez mais presentes no cotidiano e têm se destacado em diversas áreas científicas e tecnológicas. A integração desta temática na educação possibilita o desenvolvimento de abordagens interdis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::07eb678edecaeeeb3b44d1e923adcce8
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-05-8.1-17
https://doi.org/10.31692/978-65-88970-05-8.1-17
Autor:
Heleno, Sandrina A., Francisco, Cristhian Rafael Lopes, Fernandes, Isabel P., Barreira, João C.M., Calhelha, Ricardo C., Barros, Lillian, Gonçalves, Odinei Hess, Ferreira, Isabel C.F.R., Barreiro, M.F.
The extensive use of synthetic additives by the food industry, some of them recognized as carcinogenic substances, has alerted consumers towards the need of adopting healthier habits. Thus, their appetence for functional foods, i.e. foods promoting p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1255::fb2afc27cfcaf2284a14c407e4e3b3cf
http://hdl.handle.net/10198/18119
http://hdl.handle.net/10198/18119