Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Franciane Colares SOUZA"'
Autor:
Vitor Gonçalves da Silva, Tiago Bassani Hellmeister Dantas, Daisy Moitinho, Franciane Colares Souza Usberti
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 54 (2023)
ABSTRACT The consumer market has expanded its search for foods combining sensory, nutritional, and bioactive attributes, which puts edible mushrooms in evidence. However, their production chain still has deficiencies to prevent mechanical damage, mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b222d66af4b842ac89bfa484b8d7a5a8
Autor:
Valéria Maria CASELATO DE SOUSA, Paula BUCHARLES, Angélica Aparecida MAURÍCIO, Franciane Colares SOUZA, Kátia Maria Vieira Avelar Bittencourt CIPOLLI, Clívia Danúbia Pinho da Costa CASTRO, Helena Maria André BOLINI
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 22, Iss 3, Pp 367-378 (2011)
A manga, fruta tropical e exótica, por apresentar polpa suculenta e muito aromática, tem despertado o interesse da indústria de alimentos e do mercado consumidor. A presente pesquisa avaliou os atributos sabor de manga, doçura e acidez de oit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57532b1fb87f47549055d04912aa0c90
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 31, Iss 1, Pp 257-261 (2009)
O figo 'Roxo de Valinhos' é um produto deteriorável e sensível ao manuseio. A pequena resistência mecânica do figo maduro exige cuidados especiais na colheita, acondicionamento, transporte e comercialização. A firmeza é uma medida em frutas e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f83a149ae30486694331ac1b8d2e7e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 78, Iss 3
ABSTRACT: Sanitization using chemical agents to reduce the microbiological load on the surface of agricultural products have the drawback of leaving residues. Conversely, physical treatments, such as ultraviolet radiation C (UV-C), are residue-free,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c920a8b0f27c436eb19ee03920041501
Autor:
da Silva, Yasmim Cristina Rodrigues, Alves, Raysa Maduro, Benato, Eliane Aparecida, Usberti, Franciane Colares Souza
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Jun2024, Vol. 55 Issue 2, p1715-1722, 8p
Autor:
da Silva, Yasmim Cristina Rodrigues, Alves, Raysa Maduro, Benato, Eliane Aparecida, Usberti, Franciane Colares Souza
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; June 2024, Vol. 55 Issue: 2 p1715-1722, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientia Agricola, Volume: 78, Issue: 3, Article number: e20190155, Published: 18 MAY 2020
Scientia Agricola v.78 n.3 2021
Scientia Agrícola
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Scientia Agricola, Vol 78, Iss 3
Scientia Agricola v.78 n.3 2021
Scientia Agrícola
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Scientia Agricola, Vol 78, Iss 3
Sanitization using chemical agents to reduce the microbiological load on the surface of agricultural products have the drawback of leaving residues. Conversely, physical treatments, such as ultraviolet radiation C (UV-C), are residue-free, non-toxic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a40062dbca7245061baf52fadc31932e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162021000300901&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162021000300901&lng=en&tlng=en