Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Franchi MA"'
Autor:
Perlini Cinzia, Garzon Simone, Franchi Massimo, Donisi Valeria, Rimondini Michela, Bosco Mariachiara, Uccella Stefano, Cromi Antonella, Ghezzi Fabio, Ginami Maddalena, Sartori Enrico, Ciccarone Francesca, Scambia Giovanni, Del Piccolo Lidia, Raffaelli Ricciarda
Publikováno v:
Open Medicine, Vol 17, Iss 1, Pp 1599-1611 (2022)
A multicenter cross-sectional survey study involving four Italian University Hospitals was performed to test the hypothesis that negative affect and positive affect (affective dimensions) mediate the association between risk perception (perceived ris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccced00d62ca45bea18241b7374019c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tribst AA; Dept of Food Technology, School of Food Engineering, Univ of Campinas, PO Box 6121, 13083-862 Campinas, SP, Brasil. alline.lima.tribst@gmail.com, Franchi MA, de Massaguer PR, Cristianini M
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2011 Mar; Vol. 76 (2), pp. M106-10.
Autor:
Tribst AA; Faculty of Food Engr., Dept. of Food Technology, State Univ. of Campinas, P.O. Box. 6121, 13083-862, Campinas, SP Brazil. alline.lima.tribst@gmail.com, Franchi MA, Cristianini M, de Massaguer PR
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2009 Nov-Dec; Vol. 74 (9), pp. M509-14.