Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Framboisier X"'
Autor:
Dettori, L., Jelsch, Christian, Guiavarc'h, Y., Delaunay, S., Framboisier, X., Chevalot, I., Humeau, C.
Publikováno v:
Process Biochemistry, Elsevier, 2018, 74, pp.50-60
The selectivity of L-lysine acylation by lauric acid catalysed by Candida antarctica lipase B (CALB) was investigated combining experimental and theoretical methodologies. Experiments showed the near-exclusive acylation of lysine $\epsilon$-amino gro
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1905.08518
Autor:
Saint-Dizier de Almeida, V., Specogna, A., Gouyon, D., Levrat, E., Dumarçay, F., Rondags, E., Framboisier, X.
Publikováno v:
In Psychologie française June 2019 64(2):141-158
Autor:
Dettori, L., Jelsch, C., Guiavarc’h, Y., Delaunay, S., Framboisier, X., Chevalot, I., Humeau, C.
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2018 74:50-60
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2016 200:374-379
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2011 66(6):1212-1218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Process Biochemistry 2007 42(10):1419-1428
Autor:
Commenge, J.-M. *, Obein, T., Genin, G., Framboisier, X., Rode, S., Schanen, V., Pitiot, P., Matlosz, M.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2006 61(2):597-604
Autor:
Tessier, B., Schweizer, M., Fournier, F., Framboisier, X., Chevalot, I., Vanderesse, R., Harscoat, C., Marc, I.
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(5):577-584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.