Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Fragrance release"'
Autor:
Ming Liu, Chenxu Yan, Jianwei Han, Zhiqian Guo, Yue Wu, Jian Huang, Zuobing Xiao, Wei-Hong Zhu
Publikováno v:
Green Chemical Engineering, Vol 2, Iss 3, Pp 301-308 (2021)
Controllable profragrance nanoparticles are in great demand for long-lasting scent in flavor and fragrance industries. However, the practical applications of controllable fragrance release are limited by the non-tunable size, structural heterogeneity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dca23766c33b4715930f85b51bf5aa00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 18, p 8642 (2021)
Fragrance is a commonly used substance in a number of commercial products, and fine control over the release behavior of the fragrance is essential for its successful application. Understanding the release behavior of the fragrance is the key to real
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7218e37f2a7c490a8d444d64ef02019a
Publikováno v:
Volume: 28, Issue: 7 1023-1029
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
In the study, microcapsules containing aloe vera oils were produced with 92% yield by complex coacervation method. In the process, gelatin and Arabic gum as cationic and anionic polymer, sodium dodecyl sulfate as surface active agent and glutaraldehy
Dissertação de mestrado em Biotecnologia
As proteínas de ligação a odores (OBPs) são pequenas proteínas da família das lipocalinas com a capacidade de se ligarem a moléculas odoríferas. As OBPs podem ser utilizadas em inúmeras áreas
As proteínas de ligação a odores (OBPs) são pequenas proteínas da família das lipocalinas com a capacidade de se ligarem a moléculas odoríferas. As OBPs podem ser utilizadas em inúmeras áreas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::72b35375d190c56d096a50ca619eea06
https://hdl.handle.net/1822/82445
https://hdl.handle.net/1822/82445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Selena Sironi, Marzio Invernizzi, Juri Ilare, Nicolò Manfredini, Mattia Sponchioni, Davide Moscatelli, Elisa Polvara, Daniel Contreras Mejia
The market of cosmetic and personal care products is continuously growing its impact. In particular, the products that are currently driving this growth have a strict connection with fragrances (e....
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7b1a9c2dabd25b445170c6914c13e50e
http://hdl.handle.net/11311/1143602
http://hdl.handle.net/11311/1143602
Publikováno v:
Applied Sciences
Volume 11
Issue 18
Applied Sciences, Vol 11, Iss 8642, p 8642 (2021)
Volume 11
Issue 18
Applied Sciences, Vol 11, Iss 8642, p 8642 (2021)
Fragrance is a commonly used substance in a number of commercial products, and fine control over the release behavior of the fragrance is essential for its successful application. Understanding the release behavior of the fragrance is the key to real