Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Fragkostefanakis, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The repressor and co‐activator HsfB1 regulates the major heat stress transcription factors in tomato
Autor:
Fragkostefanakis, S., Simm, S., El-Shershaby, A., Hu, Y., Bublak, D., Mesihovic, A., Darm, K., Mishra, S., Tschiersch, B., Theres, K.
Publikováno v:
Plant, Cell and Environment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1874::486ddf180b697315958769aea4528bf1
https://hdl.handle.net/21.11116/0000-0008-FDD2-E21.11116/0000-0002-F1BC-A
https://hdl.handle.net/21.11116/0000-0008-FDD2-E21.11116/0000-0002-F1BC-A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bokszczanin, K, Krezdorn, N, Fragkostefanakis, S, Müller, S, Rycak, L, Chen, Y, Hoffmeier, K, Kreutz, J, Paupière, M, Chaturvedi, P., Iannacone, R, Müller, F, Rotter, B, Schleiff, E, Winter, P., BOSTAN, HAMED, CHIUSANO, MARIA LUISA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::c4410aa94de89f1d42811d48542d0b62
http://hdl.handle.net/11588/669476
http://hdl.handle.net/11588/669476
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 48, Iss 2, Pp 182-188 (2010)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The effect of osmotic strength on gene expression and activity of the major enzymes of fermentative metabolism of mature green tomato fruit (Solanum lycopersicum cv. Ailsa Craig) has been studied by exposing fruit to brine containing 0 (water), 5 and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.