Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Fractional synthetic rate"'
Autor:
Sanghee Park, David D. Church, Gohar Azhar, Scott E. Schutzler, Arny A. Ferrando, Robert R. Wolfe
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 17, Iss 1 (2020)
Background We have determined the acute response of protein kinetics to one or two servings (6.3 g and 12.6 g) of a proprietary composition containing free-form essential amino acids (EAA) (3.2 g EAA per serving) and whey protein (2.4 g per serving),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6547ac31c4047a78df7dfc8d2ee7af3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delbert M. Gatlin, James D. Fluckey, Colleen L O'Reilly, Sergio Castillo, Fernando Y. Yamamoto
Publikováno v:
Amino Acids. 53:1431-1439
The use of 2H2O in tank water to assess protein synthesis rates in fish is a relatively novel methodology that could allow for a better understanding of the effects of particular nutritional and environmental variables on rates of protein accretion.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert R. Wolfe, Arny A. Ferrando, Gohar Azhar, Sanghee Park, Scott E. Schutzler, David D. Church
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 17, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Journal of the International Society of Sports Nutrition
Journal of the International Society of Sports Nutrition
Background We have determined the acute response of protein kinetics to one or two servings (6.3 g and 12.6 g) of a proprietary composition containing free-form essential amino acids (EAA) (3.2 g EAA per serving) and whey protein (2.4 g per serving),
Autor:
Rajasekhar Ramakrishnan
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 47, Iss 12, Pp 2738-2753 (2006)
Lipoprotein kinetic parameters are determined from mass spectrometry data after administering mass isotopes of amino acids, which label proteins endogenously. The standard procedure is to model the isotopic content of the labeled precursor amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40e00ea439c84d50a24d81ea43b6f417
Autor:
Steven B. Heymsfield, Alyssa N. Varanoske, Neil M. Johannsen, Callie Hebert, Arny A. Ferrando, Harris R. Lieberman, Stefan M. Pasiakos, Jennifer C. Rood, Emily E. Howard, David D. Church, Melissa Harris, Frank L. Greenway, Lee M. Margolis
Publikováno v:
Contemporary Clinical Trials Communications, Vol 23, Iss, Pp 100819-(2021)
Contemporary Clinical Trials Communications
Contemporary Clinical Trials Communications
Background Previously, young males administered 200 mg/week of testosterone enanthate during 28 days of energy deficit (EDef) gained lean mass and lost less total mass than controls (Optimizing Performance for Soldiers I study, OPS I). Despite that b
Autor:
Alexandra Ferreira Vieira, Milena Casagranda, Rodrigo Cauduro Oliveira Macedo, Priscila Berti Zanella
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 49:1275-1286
Purpose The purpose of the study was to evaluate the acute effect of milk proteins supplementation, compared to another nitrogen compound on muscle protein synthesis. Design/methodology/approach The search was conducted on MEDLINE® (via PUBMED®), C
Publikováno v:
Translational Sports Medicine. 2:224-232