Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Fracalossi, D M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório de Informação Tecnológica da Embrapa (Infoteca-e)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O estudo teve como objetivo analisar o desempenho de juvenis de jundiás quando alimentados com rações contendo ingredientes comumente utilizados na indústria, as quais foram formuladas com base em nutrientes digestíveis.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::364c3cbbbaaae012de0d1318c681a784
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1135565
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1135565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sterzelecki, F. C., Sugai, J. K., Baloi, M., Passini, G., de Carvalho, C. V. A., Fracalossi, D. M., Cerqueira, V. R.
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition; Feb2018, Vol. 24 Issue 1, p366-374, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fracalossi, Debora M., Allen, Mary E., Fracalossi, D M, Allen, M E, Nichols, D K, Oftedal, O T
Publikováno v:
Journal of Nutrition; Oct98, Vol. 128 Issue 10, p1745-1751, 7p
Publikováno v:
Aquaculture; 2001, Vol. 192 Issue: 2 p321-332, 12p