Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Frølich W"'
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. Jun2008, Vol. 33 Issue 2, p133-139. 7p.
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Oct2009, Vol. 101 Issue 10, p899-906, 8p
Publikováno v:
European Journal of Public Health; 2009 Jan, Vol. 19 Issue 1, p46-51, 6p
Autor:
Vaaler, S., Hanssen, K. F., Dahl-Jørgensen, K., Frølich, W., Aaseth, J., ødegaard, B., AagenaE, ø.
Publikováno v:
Diabetic Medicine; May1986, Vol. 3 Issue 3, p230-233, 4p
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Gastroenterology; 1986, Vol. 21 Issue 2, p199-204, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; November, 1996, Vol. 24 Issue: 3 p263-272, 10p
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; November, 1996, Vol. 24 Issue: 3 p273-282, 10p
Publikováno v:
Diabetic medicine : a journal of the British Diabetic Association. 3(3)
Twenty-eight insulin-dependent diabetics were treated with different dietary regimes for three periods of three months. Initially they used a white flour bread (run-in period), then their daily bread ration was enriched with guar gum (mean dose: 29 g
Publikováno v:
Acta Pharmacologica et Toxicologica; 1986, Vol. 59 Issue s7, p119-121, 3p