Zobrazeno 1 - 10
of 394
pro vyhledávání: '"Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FT-IR)"'
Publikováno v:
Results in Engineering, Vol 24, Iss , Pp 103287- (2024)
Investigations on the influence of carboxyl functionalized MWCNTs on epoxy composites solely reinforced by jute fiber are very scarce. Therefore, an attempt has been made to analyze the long-term moisture absorption behavior and thermal stability at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c54aa9a966d24650a675bbd4cfeffd5f
Publikováno v:
In Results in Engineering December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heritage Science, Vol 9, Iss 1, Pp 1-20 (2021)
Abstract A multi-analytical study was designed to characterise historical coated plaster surfaces. The method was applied to investigate the surface coatings of the nineteenth-century plaster cast of the tombstone of the Presbyter Bruno that belongs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06e41de69797410ea16779e588e21cfb
Autor:
Abdul Raouf Malik, Sadia Sharif, Fozia Shaheen, Mansoor Khalid, Yasir Iqbal, Abrar Faisal, Muhammad Hammad Aziz, Muhammad Atif, Shafiq Ahmad, M. Fakhar-e-Alam, Nazia Hossain, Hijaz Ahmad, Thongchai Botmart
Publikováno v:
Journal of Saudi Chemical Society, Vol 26, Iss 2, Pp 101438- (2022)
Green chemistry of nanomaterials from synthesis to diverse biomedical applications is a discussion of town in the current scientific scenario. In this work, Ocimum basilicum leaves extract was utilized as the reducing agent in the synthesis of ZnO na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f96d6be744824299ba75cb83444f56fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2723 (2021)
Fourier transform infrared spectroscopy (FT-IR) and multispectral imaging (MSI) were evaluated for the prediction of the microbiological quality of poultry meat via regression and classification models. Chicken thigh fillets (n = 402) were subjected
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bc7f8dea7bb436b8ea136fc60bb475a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.