Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"Fouret, Gilles"'
Autor:
Vidé, Joris, Romain, Cindy, Feillet-Coudray, Christine, Bonafos, Béatrice, Cristol, Jean Paul, Fouret, Gilles, Rouanet, Jean-Max, Gaillet, Sylvie *
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology June 2015 80:108-113
Autor:
Nassar, Rim, Vernus, Barbara, Carnac, Gilles, Fouret, Gilles, Goustard, Bénédicte, Casas, François, Tintignac, Lionel, Cassar-Malek, Isabelle, Picard, Brigitte, Seiliez, Iban, Brioche, Thomas, Koechlin-Ramonatxo, Christelle, Bertrand-Gaday, Christelle, Hamade, Aline, Najjar, Fadia, Chabi, Béatrice, Bonnieu, Anne
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, 2022, 185, pp.108726. ⟨10.1016/j.meatsci.2021.108726⟩
Meat Science, 2022, 185, pp.108726. ⟨10.1016/j.meatsci.2021.108726⟩
International audience; Le déficit en myostatine entraîne une hypertrophie étendue des muscles squelettiques, mais ses conséquences sur la protéolyse musculaire post-mortem sont inconnues. Ici, nous avons comparé la dégradation des protéines
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1398::135adb6068289fe5150fd051535b78fc
https://hal.science/hal-03503780/document
https://hal.science/hal-03503780/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djohan, Youzan Ferdiand, Camara-Cissé, Massara, Fouret, Gilles, Bonafos, Béatrice, Jover, Bernard, Cristol, Jean-Paul, Coudray, Charles, Feillet-Coudray, Christine, Badia, Eric
Publikováno v:
Biochemistry Research International; 2/21/2022, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vidé, Joris, Bonafos, Béatrice, Fouret, Gilles, Casas, François, Jover, Bernard, Jouy, Nicolas, Feillet-Coudray, Christine, Gaillet, Sylvie, Coudray, Charles, Feillet‐coudray, Christine
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry
Journal of Food Biochemistry, 2019, 43 (9), pp.e12979. ⟨10.1111/jfbc.12979⟩
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2019, 43 (9), pp.e12979. ⟨10.1111/jfbc.12979⟩
Journal of Food Biochemistry, 2019, 43 (9), pp.e12979. ⟨10.1111/jfbc.12979⟩
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2019, 43 (9), pp.e12979. ⟨10.1111/jfbc.12979⟩
International audience; The use of Spirulina platensis (Sp) as a functional food was suggested decades ago. Biological incorporation of Silicon (Si) into Sp increases its bioavailability for potential food supplement applications. This work aimed at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b929032eb77d7b4b672f53c318d3adaa
https://hal.science/hal-02281123/document
https://hal.science/hal-02281123/document
Autor:
Chabi, Béatrice, Vernus, Barbara, Cassar-Malek, Isabelle, PICARD, Brigitte, Fouret, Gilles, Tintignac, Lionel, Casas, François, Bonnieu, Anne
Publikováno v:
Réunion Groupe Muscle-Viande
Réunion Groupe Muscle-Viande, Sep 2016, Theix, France. 19p
Réunion Groupe Muscle-Viande, Sep 2016, Theix, France. 19p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0e30eb1a7383a102adc1eda6c6506907
https://hal.inrae.fr/hal-02940121
https://hal.inrae.fr/hal-02940121