Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Fouad, M.F."'
Autor:
Akik, C., El Dirani, Z., Willis, R., Truppa, C., Zmeter, C., Aebischer Perone, S., Roswall, J., Hamadeh, R., Blanchet, K., Roberts, B., Fouad, M.F., Perel, P., Ansbro, É.
Publikováno v:
In Journal of Migration and Health 2024 10
Autor:
Abd-Rabo, Fawzia H.R., Elshaghabee, Fouad M.F., Sakr, Sally S., El-Arabi, Nagwa I., El-Maaty, Shereen Abu
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2020 34
Publikováno v:
Biology, Vol 9, Iss 9, p 256 (2020)
Probiotic lactic acid bacteria are crucial producers of fermented dairy products that are popular functional foods in many countries. The health benefits of probiotic bacteria are mainly attributed to their effective bioactive metabolites. The qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4813a2097cc241c38032a343ebbaa8ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fouad M.F. Elshaghabee, Wilhelm eBockelmann, Diana eMeske, Michael ede Vrese, Hans-Georg eWalte, Juergen eSchrezenmeir, Knut J. Heller
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
To gain some specific insight into the roles microorganisms might play in non-alcoholic fatty liver disease (NAFLD), some intestinal and lactic acid bacteria and one yeast (Anaerostipes caccae, Bacteroides thetaiotaomicron, Bifidobacterium longum, En
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dacd5c2cf75440df8f17d920e4d69f88
Publikováno v:
In Prevention and Control 2006 2(2):85-94
Autor:
Maziak, W *, Hammal, F, Rastam, S, Asfar, T, Eissenberg, T, Bachir, M.E, Fouad, M.F, Ward, K.D
Publikováno v:
In Preventive Medicine 2004 39(2):330-336
Autor:
Maziak, W. *, Rastam, S., Eissenberg, T., Asfar, T., Hammal, F., Bachir, M.E., Fouad, M.F., Ward, K.D.
Publikováno v:
In Preventive Medicine 2004 38(4):479-484
Publikováno v:
Biology (2079-7737); Sep2020, Vol. 9 Issue 9, p256, 1p
Autor:
Isaacs, Anna1, Burns, Nicola1, Macdonald, Sara1, O'Donnell, Catherine A.1 Kate.O'Donnell@glasgow.ac.uk
Publikováno v:
Critical Public Health. Jun2022, Vol. 32 Issue 3, p422-432. 11p.