Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Fotio, Daniel"'
Autor:
Tchakouté, Hervé K., Bewa, Christelle N., Fotio, Daniel, Dieuhou, Cedric M., Kamseu, Elie, Rüscher, Claus H.
Publikováno v:
In Applied Clay Science August 2021 209
Autor:
Galani, Yamdeu Joseph Hubert, Houbraken, Michael, Wumbei, Abukari, Djeugap, Joseph Fovo, Fotio, Daniel, Gong, Yun Yun, Spanoghe, Pieter
Publikováno v:
In Food Control December 2020 118
Autor:
Tchakouté, Hervé K., Fotio, Daniel, Rüscher, Claus H., Kamseu, Elie, Djobo, Jean N.Y., Bignozzi, Maria C., Leonelli, Cristina
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 28 February 2018 163:776-792
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daghela Bisseleua, Hervé Bertin1,2,3,4 herve.bisseleua@mdgwca.org, Fotio, Daniel2, Yede2, Missoup, Alain Didier2, Vidal, Stefan3
Publikováno v:
PLoS ONE. Mar2013, Vol. 8 Issue 3, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ondo, Jean Aubin, Biyogo, Richard Menye, Eba, Francois, Prudent, Pascale, Fotio, Daniel, Ollui-Mboulou, Magloire, Omva-Zue, Joseph
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2013, 93 (10), pp.2549-2555. ⟨10.1002/jsfa.6074⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2013, 93 (10), pp.2549-2555. ⟨10.1002/jsfa.6074⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, Wiley, 2013, 93 (10), pp.2549-2555. ⟨10.1002/jsfa.6074⟩
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2013, 93 (10), pp.2549-2555. ⟨10.1002/jsfa.6074⟩
International audience; Background In central Africa, studies on the transfer of metals from soil to food crops, the composition of foods and the dietary intake of cultivated vegetables are scarce. In this study, aluminium (Al), iron (Fe), manganese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8bc5d9318f3b68fe4ce953a58b317ce7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01456539
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01456539
Autor:
Fotio, Daniel, Serge SIMON, Ondo, Jean Aubin, Mfopou Mewouo, Yvette Clarice, Nguefack, Julienne, Njomgang, Roseline, Ngueguim, Martin, Teguefouet, Pierre
Publikováno v:
Journal of Biology, Agriculture and Healthcare
CIRAD
CIRAD
Living organisms and their enzymes are responsible of most of the soil biotic interactions in agro-ecosystems. This study was to evaluate the impact of land use (cropping systems and farming practices) on the physical, chemical and biological propert
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c9a451656fd527e898fddf832956e022
http://agritrop.cirad.fr/567333/
http://agritrop.cirad.fr/567333/