Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Fortina, Maria Grazia"'
Autor:
Korcari, Dea, Secchiero, Riccardo, Laureati, Monica, Marti, Alessandra, Cardone, Gaetano, Rabitti, Noemi Sofia, Ricci, Giovanni, Fortina, Maria Grazia
Publikováno v:
In LWT November 2021 151
Autor:
Quattrini, Mattia, Liang, Nuanyi, Fortina, Maria Grazia, Xiang, Sheng, Curtis, Jonathan M., Gänzle, Michael
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 August 2019 302:8-14
Autor:
Quattrini, Mattia, Bernardi, Cristian, Stuknytė, Milda, Masotti, Fabio, Passera, Alessandro, Ricci, Giovanni, Vallone, Lisa, De Noni, Ivano, Brasca, Milena, Fortina, Maria Grazia
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:936-944
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koirala, Ranjan, Taverniti, Valentina, Balzaretti, Silvia, Ricci, Giovanni, Fortina, Maria Grazia, Guglielmetti, Simone
Publikováno v:
In Microbiological Research April 2015 173:50-58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quattrini, Mattia, Liang, Nuanyi, Fortina, Maria Grazia, Xiang, Sheng, Curtis, Jonathan M., Gänzle, Michael G.
Fungal spoilage of bread remains an unsolved issue in bread making. This work aims to identify alternative strategies to conventional preservatives in order to prevent or delay fungal spoilage of bread. The minimum inhibitory concentration (MIC) of b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ca3872552dd10426d0d01cce3a940fa0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.