Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fortification of foods"'
Autor:
Harinarayan CV, Ramalakshmi T
Publikováno v:
Journal of Clinical and Scientific Research, Vol 4, Iss 2, Pp 143-148 (2015)
Background: Adequate dietary calcium intake favours bone mineral accrual. Sparse published data are available on dietary calcium intake of metropolitan city population from south India. Methods: We recorded the dietary intake of calcium and phytates
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/386587ac540a498a9d546400a6960cb7
Autor:
CV Harinarayan, T Ramalakshmi
Publikováno v:
Journal of Clinical and Scientific Research, Vol 4, Iss 2, Pp 143-148 (2015)
Background: Adequate dietary calcium intake favours bone mineral accrual. Sparse published data are available on dietary calcium intake of metropolitan city population from south India. Methods: We recorded the dietary intake of calcium and phytates
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thompson, Donald B.1
Publikováno v:
American Scientist. May/Jun88, Vol. 76 Issue 3, p301-301. 1/5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.