Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Forouzan Mehdi M."'
Autor:
Hashemi Marjan M., Aminlari Mahmoud, Forouzan Mehdi M., Moghimi Esmaeel, Tavana Maryam, Shekarforoush Shahram, Mohammadifar Mohammad Amin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 33-43 (2018)
Nowadays demand for food products made by natural sources is rising so fast. In this work Lysozyme (Lyz) was conjugated with gum Arabic (GA) in order to be applied in mayonnaise, at which the presence of both preservative and emulsifier is essential.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3e00dbdd644d949e3fefda1ffbbf80
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 10 July 2020 348
Autor:
Vogel, John E., Forouzan, Mehdi M., Hardy, Emilee E., Crawford, Sean T., Wheeler, Dean R., Mazzeo, Brian A.
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 20 February 2019 297:820-825
Publikováno v:
In Journal of Power Sources 30 April 2016 312:172-183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.