Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Formulated foods"'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2021, Vol. 52, Issue 2, pp. 379-390.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-06-2021-0172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 52:379-390
Purpose Hyperglycemic diets are a critical risk factor for diabetes and other chronic diseases; therefore, food innovation is encouraged. In this sense, starchy foods with a better postprandial glycemic response (PGR) could contribute to disease prev
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 59, Iss 3, Pp 332-336 (2009)
Se formularon alimentos sin gluten para celíacos en base a mezclas de harina de quínoa (Chenopodium quinoa), arroz y maíz con almidones. Para la formulación de estos alimentos se usó la herramienta informática (ALIM V1.0) desarrollada por los a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89a8d843cd6c4376a074880289652af5
Publikováno v:
Food and Potential Industrial Applications of Bambara Groundnut ISBN: 9783030739195
Complementary foods are important in ensuring adequate nutrition in infants and young children. Commercially available complementary foods are usually nutrient dense and sufficient to meet recommended nutrient requirements. However, these foods are u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::96ee029eccce5f1d582b24035d764077
https://doi.org/10.1007/978-3-030-73920-1_10
https://doi.org/10.1007/978-3-030-73920-1_10
Autor:
Horacio Heinzen, Verónica Cesio, Fernando Ferreira, Manuel Minteguiaga, Eduardo Dellacassa, Nelson Bracesco, Alvaro Vázquez
Publikováno v:
Medicinal and Aromatic Plants of the World ISBN: 9783030628178
Ilex paraguariensis St. Hil., from the family of holy plants, Aquifoliaceae, is a native South American tree that can reach 18 m in height and is used to produce “yerba mate”. It is found primarily in the southern regions of South America, namely
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2f7d04e007ac47731e148368bdba09f4
https://doi.org/10.1007/978-3-030-62818-5_22
https://doi.org/10.1007/978-3-030-62818-5_22
Autor:
Freitas, Erlania do Carmo, Boery, Rita Narriman Silva de Oliveira, Vilela, Alba Benemérita Alves, Milagres, Maria Patricia
Publikováno v:
Brazilian Journal of Obesity, Nutrition and Weight Loss; Vol. 13 No. 81 (2019); 714-722
Revista Brasileña de Obesidad, Nutrición y Pérdida de Peso; Vol. 13 Núm. 81 (2019); 714-722
Giornale brasiliano di obesità, nutrizione e perdita di peso; V. 13 N. 81 (2019); 714-722
RBONE-Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento; v. 13 n. 81 (2019); 714-722
Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento; v. 13 n. 81 (2019); 714-722
Revista brasileira de obesidade, nutrição e emagrecimento
Instituto Brasileiro de Ensino e Pesquisa em Fisiologia do Exercício (IBPEFEX)
instacron:IBPEFEX
Revista Brasileña de Obesidad, Nutrición y Pérdida de Peso; Vol. 13 Núm. 81 (2019); 714-722
Giornale brasiliano di obesità, nutrizione e perdita di peso; V. 13 N. 81 (2019); 714-722
RBONE-Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento; v. 13 n. 81 (2019); 714-722
Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento; v. 13 n. 81 (2019); 714-722
Revista brasileira de obesidade, nutrição e emagrecimento
Instituto Brasileiro de Ensino e Pesquisa em Fisiologia do Exercício (IBPEFEX)
instacron:IBPEFEX
Introduction: Choosing an alternative way to eat is common when working with dysphagic patients, and choosing the best diet to perform the nutritional therapy of these patients, demands autonomy and expertise of the multidisciplinary team, in evidenc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9d82cf5f8ce3309246fe3a7d8f9027c8
http://www.rbone.com.br/index.php/rbone/article/view/1047
http://www.rbone.com.br/index.php/rbone/article/view/1047
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Medeiros, Magda Leite
O cacau em pó é obtido a partir da pasta de cacau, preparada com sementes que passaram pelos processos de fermentação, secagem, torrefação, moagem e prensa (para separação da manteiga de cacau). Ele é utilizado na formulação de coberturas,