Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Formaglio, D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michel, C., Benard, C., Lahaye, M., Formaglio, D., Kaeffer, B., Quemener, B., Berot, S., Yvin, Jc, Hervé BLOTTIERE, Cherbut, C.
Publikováno v:
HAL
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1999, 19 (3-4), pp.311-332
Web of Science
ResearcherID
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1999, 19 (3-4), pp.311-332
Web of Science
ResearcherID
National audience; Algal polysaccharides are indigestible and exhibit unusual biochemical and fermentative characteristics from which stem interesting biological effects such as antitumoral, immunostimulating and/or prebiotic effects. In this study,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::baa78a3d4e3324cfcd917d74f80bc110
https://hal.inrae.fr/hal-02697174
https://hal.inrae.fr/hal-02697174
Autor:
Michel, C., Bénard, C., Marc Lahaye, Formaglio, D., Kaeffer, B., Quemener, B., Bérot, S., Yvin, J. -C, Blottière, H. M., Cherbut, C., Blassel, C., Blat, S., Bonnet, C. Christian, Coutret, J., David, A. Ageǹs, Doulay, F., Kozlowski, F., Rival, M. Martine, Yu, Y. -O
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::302594534358542740792ed496cef5e8
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0039136322&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0039136322&partnerID=MN8TOARS