Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Ford EG"'
Autor:
DeBar, LL, Schneider, M, Ford, EG, Hernandez, AE, Showell, B, Drews, KL, Moe, EL, Gillis, B, Jessup, AN, Stadler, DD, White, M, HEALTHY Study Group
Publikováno v:
DeBar, LL; Schneider, M; Ford, EG; Hernandez, AE; Showell, B; Drews, KL; et al.(2009). Social marketing-based communications to integrate and support the HEALTHY study intervention.. International journal of obesity (2005), 33 Suppl 4(S4), S52-S59. doi: 10.1038/ijo.2009.117. UC Office of the President: Research Grants Program Office (RGPO). Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/8dn3p7gw
The HEALTHY study was a randomized, controlled, multicenter, middle school-based, multifaceted intervention designed to reduce risk factors for the development of type 2 diabetes. The study randomized 42 middle schools to intervention or control, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::c43c20390c53f9686ef8db988c9d9b50
http://www.escholarship.org/uc/item/8dn3p7gw
http://www.escholarship.org/uc/item/8dn3p7gw
Autor:
Drews, KL, Harrell, JS, Thompson, D, Mazzuto, SL, Ford, EG, Carter, M, Ford, DA, Yin, Z, Jessup, AN, Roullet, J-B, HEALTHY Study Group
Publikováno v:
Drews, KL; Harrell, JS; Thompson, D; Mazzuto, SL; Ford, EG; Carter, M; et al.(2009). Recruitment and retention strategies and methods in the HEALTHY study.. International journal of obesity (2005), 33 Suppl 4(S4), S21-S28. doi: 10.1038/ijo.2009.113. UC Office of the President: Research Grants Program Office (RGPO). Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/25n9v7qn
HEALTHY was a 3-year middle school-based primary prevention trial to reduce modifiable risk factors for type 2 diabetes in youth. The study was conducted at seven centers across the country. This paper describes the recruitment and retention activiti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::11f06fb21f3a59c20a25ec4baf12e998
http://www.escholarship.org/uc/item/25n9v7qn
http://www.escholarship.org/uc/item/25n9v7qn
Autor:
Ford EG
Publikováno v:
Nutrition in Clinical Practice; Oct1996, Vol. 11 Issue 5, p183-191, 9p
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2003 103 Supplement 9:159-159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.