Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Ford, Nikki"'
Autor:
Cheng, Feon W., Rodríguez-Ramírez, Sonia, Shamah-Levy, Teresa, Pérez-Tepayo, Sandra, Ford, Nikki A.
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics April 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cheng, Feon W.1, Ford, Nikki A.1 nikki@hassavocadoboard.com, Wood, Alexis C.2, Tracy, Russell3
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Aug2023, Vol. 62 Issue 5, p2105-2113. 9p. 2 Charts.
Autor:
Reboussin, David M., Kris-Etherton, Penny M., Lichtenstein, Alice H., Li, Zhaoping, Sabate, Joan, Matthan, Nirupa R., Petersen, Kristina, Rajaram, Sujatha, Vitolins, Mara, Ford, Nikki
Publikováno v:
In Contemporary Clinical Trials November 2021 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adolphus, Katie, Bellissimo, Nick, Lawton, Clare L, Ford, Nikki A, Rains, Tia M, Totosy de Zepetnek, Julia, Dye, Louise *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition January 2017 8(1):184S-196S
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
To address the rising prevalence of obesity, dietary interventions that reduce energy intake, decrease the energy density of foods, or delay the initiation of meals may be useful and important considerations for influencing weight loss. Research on a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1a97cb731ec543dd614413343266e90a
Avocados are a rich source of monounsaturated fat and contain vitamins, minerals, and phytochemicals, which are known to support brain health and cognitive function. Yet, few studies have investigated this association. Therefore, we will examine how
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8e4b59a54d81621ff7e5d94c8013dfe8
Publikováno v:
In Nutrition Research September 2013 33(9):733-742