Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Forcada S"'
Autor:
Forcada S; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), PO Box 13, 33300, Asturias, Spain., Menéndez Miranda M; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), PO Box 13, 33300, Asturias, Spain., Stevens F; Department of Knowledge and Valorization of Agricultural Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur 24, 5030, Gembloux, Belgium., Royo LJ; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), PO Box 13, 33300, Asturias, Spain., Fernández Pierna JA; Department of Knowledge and Valorization of Agricultural Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur 24, 5030, Gembloux, Belgium., Baeten V; Department of Knowledge and Valorization of Agricultural Products, Walloon Agricultural Research Centre (CRA-W), Chaussée de Namur 24, 5030, Gembloux, Belgium., Soldado A; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Oviedo, Avda. Julián Clavería 8, 33006, Asturias, Spain.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2023 Oct 16; Vol. 9 (10), pp. e20977. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 16 (Print Publication: 2023).
Autor:
Forcada S; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), P.O. Box 13, 33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Menéndez-Miranda M; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), P.O. Box 13, 33300 Villaviciosa, Asturias, Spain., Boente C; Atmospheric Pollution Laboratory, CIQSO-Center for Research in Sustainable Chemistry, Associate Unit CSIC-University of Huelva, Campus El Carmen s/n, 21071 Huelva, Huelva, Spain., Rodríguez Gallego JL; Environmental Biogeochemistry & Raw Materials Group and INDUROT, Campus de Mieres, University of Oviedo, C/Gonzalo Gutiérrez Quirós s/n, 33600 Mieres, Asturias, Spain., Costa-Fernández JM; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Oviedo, Avda. Julián Clavería 8, 33006 Oviedo, Asturias, Spain., Royo LJ; Regional Service for Agrofood Research and Development (SERIDA), P.O. Box 13, 33300 Villaviciosa, Asturias, Spain.; Department of Functional Biology, Genetics, University of Oviedo, Avda. Julián Clavería 6, 33006 Oviedo, Asturias, Spain., Soldado A; Department of Physical and Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Oviedo, Avda. Julián Clavería 8, 33006 Oviedo, Asturias, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Apr 20; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 20.
Autor:
Melendreras C; Department of Physical and Analytical Chemistry, University of Oviedo, 33006 Oviedo, Spain., Forcada S; Department of Nutrition, Grasslands and Forages, Regional Institute for Research and Agro-Food Development (SERIDA), 33450 Villaviciosa, Spain., Fernández-Sánchez ML; Department of Physical and Analytical Chemistry, University of Oviedo, 33006 Oviedo, Spain., Fernández-Colomer B; Service of Neonatology, Department of Pediatrics, Hospital Universitario Central de Asturias, 33011 Oviedo, Spain., Costa-Fernández JM; Department of Physical and Analytical Chemistry, University of Oviedo, 33006 Oviedo, Spain., López A; Department of Electrical Engineering, University of Oviedo, 33204 Gijon, Spain., Ferrero F; Department of Electrical Engineering, University of Oviedo, 33204 Gijon, Spain., Soldado A; Department of Physical and Analytical Chemistry, University of Oviedo, 33006 Oviedo, Spain.
Publikováno v:
Sensors (Basel, Switzerland) [Sensors (Basel)] 2022 Feb 09; Vol. 22 (4). Date of Electronic Publication: 2022 Feb 09.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamada, William1 (AUTHOR) trunge@wisc.edu, Cherney, Jerry2 (AUTHOR) jhc5@cornell.edu, Cherney, Debbie2 (AUTHOR) djc6@cornell.edu, Runge, Troy1 (AUTHOR) digman@wisc.edu, Digman, Matthew1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). Aug2024, Vol. 24 Issue 16, p5136. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Jesús Espinoza-Arellano, José1 jesusespinoza_612@yahoo.com.mx, Feliciano García-Zamarripa, José1 jofe_83@hotmail.com, Manuel Molina-Morejón, Víctor1 vmolinaa2005@yahoo.com.mx, Gaytán-Mascorro, Arturo2 gaytan6310@yahoo.com.mx, Orona-Castillo, Ignacio3 orokaz@yahoo.com
Publikováno v:
Ciencia Ergo Sum. 2024, Vol. 31, p1-13. 13p.