Zobrazeno 1 - 10
of 200
pro vyhledávání: '"Foodie"'
Autor:
Charles, John
Publikováno v:
Library Journal. May2024, Vol. 149 Issue 5, p112-112. 1/5p.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3476 (2024)
As social media continues to gain traction in the food industry, this study explored how cooking and dining-out behaviors and social media use differ depending on the foodie tendencies of consumers, particularly Korean Millennial and Gen Z consumers.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c428ded206e492c94549fda4e10c76f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ecological Applications, 2005 Aug 01. 15(4), 1233-1244.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4543433
Autor:
Foody, Giles M.
Publikováno v:
Global Ecology and Biogeography, 2004 Jul 01. 13(4), 315-320.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3697440
Autor:
Richards, Andrew
Publikováno v:
Journal of Coastal Research, 2003 Jan 01. 19(1), 64-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4299148
Autor:
Foody, Giles M., Cutler, Mark E., McMorrow, Julia, Pelz, Dieter, Tangki, Hamzah, Boyd, Doreen S., Douglas, Ian
Publikováno v:
Global Ecology and Biogeography, 2001 Jul 01. 10(4), 379-387.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2665383