Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Foodborne disease surveillance"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
The investigation of the causative agents for foodborne diseases and subsequent development of preventive steps to control the outbreak and related economic loss is the basic goal and priority of a rational food safety program. The entero-pathogenic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b4e140b8246420f97bf51851d3623ec
Autor:
Craig W. Hedberg
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases, Vol 17, Iss 7, Pp 1338-1340 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf1838e4cff6408da98cb3feb3e0f1e5
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
The investigation of the causative agents for foodborne diseases and subsequent development of preventive steps to control the outbreak and related economic loss is the basic goal and priority of a rational food safety program. The entero-pathogenic
Autor:
Isabella Apruzzese, Julius John Medardus, Nagmeldin Abdalla, Eunyeong Song, Hedayat Hosseini, Masami Takeuchi, Ernest Bonah, Pimlapas Leekitcharoenphon, Vernadette S. Sanidad
Publikováno v:
Apruzzese, I, Song, E, Bonah, E, Sanidad, V S, Leekitcharoenphon, P, Medardus, J J, Abdalla, N, Hosseini, H & Takeuchi, M 2019, ' Investing in Food Safety for Developing Countries: Opportunities and Challenges in Applying Whole-Genome Sequencing for Food Safety Management ', Foodborne pathogens and disease, vol. 16, no. 7 . https://doi.org/10.1089/fpd.2018.2599
Foodborne Pathogens and Disease
Foodborne Pathogens and Disease
Whole-genome sequencing (WGS) has become a significant tool in investigating foodborne disease outbreaks and some countries have incorporated WGS into national food control systems. However, WGS poses technical challenges that deter developing countr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a25ff621f577cf557b6583baac67fc82
https://orbit.dtu.dk/en/publications/a816c582-5c70-4458-8211-bc7aedb8c1d9
https://orbit.dtu.dk/en/publications/a816c582-5c70-4458-8211-bc7aedb8c1d9
Autor:
John M. Besser, Peter Gerner-Smidt, Andrew Huang, Amanda Jo Williams-Newkirk, Eija Trees, Heather A. Carleton
Publikováno v:
Foodborne Pathogens and Disease
Foodborne disease surveillance in the United States is at a critical point. Clinical and diagnostic laboratories are using culture-independent diagnostic tests (CIDTs) to identify the pathogen causing foodborne illness from patient specimens. CIDTs a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elaine, Scallan, Robert M, Hoekstra, Frederick J, Angulo, Robert V, Tauxe, Marc-Alain, Widdowson, Sharon L, Roy, Jeffery L, Jones, Patricia M, Griffin
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases
Each year, 31 pathogens caused 9.4 million episodes of foodborne illness, resulting in 55,961 hospitalizations and 1,351 deaths.
Estimates of foodborne illness can be used to direct food safety policy and interventions. We used data from active
Estimates of foodborne illness can be used to direct food safety policy and interventions. We used data from active