Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Food-cultural study"'
Autor:
Pablo Rodríguez-Gutiérrez, Francisco González Santa Cruz, Luz Stella Pemberthy Gallo, Tomás López-Guzmán
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Currently, gastronomy is a fundamental element for tourists to discover the culture and traditions of a destination. The transcendence granted to a culinary experience in a specific place can become a fundamental motivation for the visit and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81d93036fb6d435f85587511c14fea43
Autor:
Tomás López-Guzmán, Francisco González Santa Cruz, Pablo Rodríguez-Gutiérrez, Luz Stella Pemberthy Gallo
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 7, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Currently, gastronomy is a fundamental element for tourists to discover the culture and traditions of a destination. The transcendence granted to a culinary experience in a specific place can become a fundamental motivation for the visit and determin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.