Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"Food warning labels"'
Publikováno v:
Health Research Policy and Systems, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background In Mexico, the inclusion of a front-of-pack label in the Official Mexican Standard 051 (NOM-051 for its Spanish acronym) has been widely discussed for years by different stakeholder groups. In 2019, the NOM-051 modification projec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb8090dfd67457c9d1fb11dc23f4433
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
White, Mariel1, Barquera, Simon1 sbarquera@insp.mx
Publikováno v:
Health Systems & Reform. 2020, Vol. 6 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Mariel White, Simon Barquera
Publikováno v:
Health Systems & Reform, Vol 6, Iss 1 (2020)
Mexico recently voted to implement front-of-pack warning labels on food and beverage products deemed high in calories, sugar, saturated fat, trans fat, and sodium, and those containing non-caloric sweeteners. Research shows that warning labels allow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb659d3379474bceb5692e4a39c64f58
Autor:
Aranza Valenzuela, Leandro Zambrano, Rocío Velásquez, Catalina Groff, Tania Apablaza, Cecilia Riffo, Sandra Moldenhauer, Pamela Brisso, Marcell Leonario-Rodriguez
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 22; Pages: 14631
Background: Currently, there are different food classification systems in order to inform the population of the best alternatives for consumption, considering all the diseases associated with the consumption of products of low nutritional quality. Re
Autor:
Simón Barquera, Mariel White
Publikováno v:
Health Systems & Reform, Vol 6, Iss 1 (2020)
Mexico recently voted to implement front-of-pack warning labels on food and beverage products deemed high in calories, sugar, saturated fat, trans fat, and sodium, and those containing non-caloric sweeteners. Research shows that warning labels allow
Autor:
黄泽颖
Publikováno v:
Food & Machinery; 2022, Issue 5, p114-118, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Daily Mail. 6/17/2010, p41. 1p.