Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Food types"'
Este livro, em seus treze capítulos assinados por talentosos e renomados pesquisadores, expõe as infindáveis possibilidades do arroz, abrangendo aspectos da qualidade do grão, do engenho ao prato, com foco na pós-colheita e na industrialização
Foods and Beverages in Islamic and Science Perspectives covers several foods and beverages that has been widely used in Islamic history as health supplement in order to maintain our overall well-being. It discusses the benefits of salts, olive oil, g
Autor:
Seo, Joon Yong, Yoon, Sukki
Publikováno v:
Journal of Consumer Marketing, 2022, Vol. 39, Issue 3, pp. 267-277.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JCM-07-2020-3997
Autor:
Liqing Fan, Lifang Gao, Zhenqin Zhu, Xiaodan Zhang, Wen Zhang, Haiyang Zhang, Jianchuan Li, Bo Du
Publikováno v:
Avian Research, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract Background Great diversity exists in the parenting pattern of altricial birds, which has long been considered as an adaptive response to specific environmental conditions but not to their life-history style. Methods We examined the egg-layin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d83352c5bce457ebebd1fcbdee329da
Autor:
Nizmawaty Amra
Publikováno v:
AcTion: Aceh Nutrition Journal, Vol 3, Iss 2, Pp 110-116 (2018)
Diabetes mellitus (DM) is a metabolic disorder with multifactorial etiology. Nowadays, DM prevalence in Indonesia is ranked 5th in the world, compared to IDF data in 2013 which is ranked 7th in the world with 7.6 million people. The main key in the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab605602df540e08a924b26df6732fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Proctor, H., Pritchard, G.
Publikováno v:
Journal of the North American Benthological Society, 1989 Mar 01. 8(1), 100-111.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1467406
Autor:
Chris Clarke, Andrew Cox
Ice cream as we recognize it today has been in existence for at least 300 years, though its origins probably go much further back in time. Before the development of refrigeration, ice cream was a luxury reserved for special occasions but its advance