Zobrazeno 1 - 10
of 25 549
pro vyhledávání: '"Food trends"'
Autor:
STOJCHESKA, ALEKSANDRA MARTINOVSKA1, ZHLLIMA, EDVIN2, MIFTARI, ILIRIANA3, KOTEVSKA, ANA4, IMAMI, DRINI2 dimami@ubt.edu.al
Publikováno v:
New Medit: Mediterranean Journal of Economics, Agriculture & Environment. Sep2024, Vol. 23 Issue 3, p63-78. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daria Loginova, Stefan Mann
Publikováno v:
Humanities & Social Sciences Communications, Vol 11, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract The objective of this paper is to predict food consumption patterns for future decades by different social groups while taking generational change into account in the modelling. Using over 20 million observations of households in Switzerland
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/259a87252c97495198b46c2c9614ef5c
Autor:
Aleksandra Martinovska Stojcheska, Edvin Zhllima, Iliriana Miftari, Ana Kotevska, Drini Imami
Publikováno v:
New Medit, Vol 2024, Iss N. 3 (2024) (2024)
The EU pre-accession economies, namely Albania, Kosovo and North Macedonia, rely heavily on agriculture, a key employer in rural areas. The agriculture in these countries challenges slow productivity, lack of infrastructure, and poor access to financ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e60921747b54f6b9c745a85dd9e6a60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pindado, Emilio, Barrena, Ramo
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 123, Issue 3, pp. 1060-1082.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2020-0192
Autor:
Stefan Mann, Daria Loginova
Publikováno v:
Agricultural and Food Economics, Vol 11, Iss 1, Pp 1-18 (2023)
Abstract While food trends are usually described over an entire population, this paper suggests distinguishing between inter- and pangenerational food trends. To classify the food trends for the total population as inter- or pangenerational, we used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25a26923cfc5488eb0205b03d86e91b2