Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Food timing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Endocrine Disorders, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background Circadian Locomotor Output Cycles Kaput (CLOCK), an essential element of the positive regulatory arm in the human biological clock, is involved in metabolic regulation. The aim was to investigate the behavioral (sleep duration, fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbfea34540854fea83a1c4376dd6a5ef
Publikováno v:
EXCLI Journal : Experimental and Clinical Sciences, Vol 21, Pp 300-306 (2022)
Obesity is characterized by an accumulation of redundant body fat linked to metabolic dysregulation and low-grade systemic inflammation. Lifestyle choices are imperative determining factors of obesity. The contemporary lifestyle is associated with be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3cef9f48e4549a0b294e84e133a72da
Autor:
Leanne Wang, Margaret Allman-Farinelli, Jiue-An Yang, Jennifer C. Taylor, Luke Gemming, Eric Hekler, Anna Rangan
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
As food intake patterns become less structured, different methods of dietary assessment may be required to capture frequently omitted snacks, smaller meals, and the time of day when they are consumed. Incorporating sensors that passively and objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62c1e6f9e72449b18b0475a01850a744
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 10 (2020)
Background: Alcohol consumption is an established risk factor for colorectal cancer (CRC). Identifying cofactor(s) that modulate the effect of alcohol on colon inflammation and carcinogenesis could help risk stratification for CRC. Disruption of circ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ddfe01d2e9c43fca85dd2ee057a9366
Autor:
Giovana, Longo-Silva, Priscilla Márcia, Bezerra de Oliveira, Anny Kariny Pereira, Pedrosa, Jéssica, Ribeiro da Silva, Renan Serenini, Bernardes, Risia Cristina, Egito de Menezes, Patricia de Menezes, Marinho
Publikováno v:
Obesity Research & Clinical Practice. 16:507-513
To determine whether breakfast-skipping, late-lunch, and late-dinner eating are cross-sectionally associated with higher BMI and obesity. Also, to identify obesogenic behaviors and circadian-related variables, associated with late eating.Participants
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jacqueline M. Lane, Marta Garaulet, Sirimon Reutrakul, Hoirun Nisa, Kristen L. Knutson, Lydia A. Bazzano, Yanwei Song, Lu Qi, Ruifang Li-Gao, Toshiko Tanaka, Marian L. Neuhouser, Bruce M. Psaty, Martin K. Rutter, Frank A.J.L. Scheer, Tahani Alshehri, Renée de Mutsert, Nicola M. McKeown, Rozenn N. Lemaitre, Richa Saxena, Vesna Boraska Perica, Dennis O. Mook-Kanamori, Dianjianyi Sun, Hassan S. Dashti, Jordi Merino, Traci M. Bartz, Chandler Tucker, Caren E. Smith
Publikováno v:
American Journal of Clinical Nutrition, 110(2), 473-484
Am J Clin Nutr
American Journal of Clinical Nutrition, 110(2), 473-484. American Society for Nutrition
The American Journal of Clinical Nutrition
Am J Clin Nutr
American Journal of Clinical Nutrition, 110(2), 473-484. American Society for Nutrition
The American Journal of Clinical Nutrition
BackgroundLittle is known about the contribution of genetic variation to food timing, and breakfast has been determined to exhibit the most heritable meal timing. As breakfast timing and skipping are not routinely measured in large cohort studies, al