Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Food taste evaluation"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 17, Iss , Pp 100367- (2020)
The growth performance and muscle quality of tilapia (Oreochromis niloticus) were compared between a fish-rice co-culture system (SD3) and a monoculture system (CG3). Tilapia with initial mean weight of 10 g and mean length of 5 cm raised in improved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ccdc0bc41664249a78d1cd6bdb3659c
Publikováno v:
Food Science & Technology & Economy. 2022, Vol. 47 Issue 3, p10-14. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chun-Ming Yang1 cmyang@mail.mcu.edu.tw
Publikováno v:
Marketing Review / Xing Xiao Ping Lun. Jun2012, Vol. 9 Issue 2, p223-245. 23p.
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 14, p2201, 14p
Publikováno v:
Analytical Methods; 2/28/2024, Vol. 16 Issue 8, p1196-1205, 10p
Publikováno v:
Animal Science Journal. Jan-Dec2021, Vol. 92 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
ALLEN, MICHAEL W.1 m.allen@econ.usyd.edu.au, GUPTA, RICHA2 richa.gupta@newcastle.edu.au, MONNIER, ARNAUD3 arnmonnier@yahoo.fr
Publikováno v:
Journal of Consumer Research. Aug2008, Vol. 35 Issue 2, p294-308. 15p. 1 Diagram, 2 Graphs.
Autor:
Sun, Runan, Sugiyama, Mariko, Wang, Sixian, Kuno, Mitsuhiro, Sasaki, Tomoyuki, Hirose, Tomonori, Miyata, Takashi, Kobayashi, Tomoko, Tsunekawa, Taku, Onoue, Takeshi, Yasuda, Yoshinori, Takagi, Hiroshi, Hagiwara, Daisuke, Iwama, Shintaro, Suga, Hidetaka, Arima, Hiroshi
Publikováno v:
Nutrients; Sep2022, Vol. 14 Issue 18, pN.PAG-N.PAG, 12p
Publikováno v:
PeerJ; Aug2020, p1-9, 9p