Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Food suffocation"'
Publikováno v:
Journal of Epidemiology, Vol 31, Iss 5, Pp 356-360 (2021)
Background: With increasing age globally, more people may become vulnerable to food choking. We investigated the nationwide epidemiology of food choking deaths in Japan. Methods: Using Japanese Vital Statistics death data between 2006 and 2016, we id
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f04e6883f5624de5914a909bd3c2671e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ryosuke Kawaguchi, Yasunobu Goto
Publikováno v:
Nihon Shuchu Chiryo Igakukai zasshi. 23:351-352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hifumi T; Emergency Medical Center, Kagawa University Hospital, Kita, Kagawa, 761-0793, Japan ; Division of Critical Care Medicine and Trauma, National Hospital Organization Disaster Medical Center, Tachikawa, Tokyo, 190-0014, Japan., Kiriu N; Division of Critical Care Medicine and Trauma, National Hospital Organization Disaster Medical Center, Tachikawa, Tokyo, 190-0014, Japan., Kato H; Division of Critical Care Medicine and Trauma, National Hospital Organization Disaster Medical Center, Tachikawa, Tokyo, 190-0014, Japan., Koido Y; Division of Critical Care Medicine and Trauma, National Hospital Organization Disaster Medical Center, Tachikawa, Tokyo, 190-0014, Japan., Kuroda Y; Emergency Medical Center, Kagawa University Hospital, Kita, Kagawa, 761-0793, Japan.
Publikováno v:
World journal of emergency medicine [World J Emerg Med] 2014; Vol. 5 (2), pp. 154-6.