Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Food strategy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bancerz, Margaret
Publikováno v:
International Journal of Public Sector Management, 2021, Vol. 35, Issue 4, pp. 410-427.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJPSM-07-2021-0161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Industrial Engineering and Management, Vol 12, Iss 3, Pp 151-162 (2021)
The paper presents the results of an exploratory investigation on the approaches to e-commerce strategies by firms in the agrifood sector, with a focus on Italian small and medium- sized enterprises (SMEs). The article tries to assess the fit between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/077e0984666f425f860f67d6cb46dd5c
Autor:
Bruna Medeiros Chaviel, Carolina Silveira Mascarenhas, Fabiano Corrêa, Emily Costa Silveira, Marco Antônio Afonso Coimbra, Gertrud Müller
Publikováno v:
Caldasia, Vol 44, Iss 1, Pp 178-183 (2021)
Data about the diet of the freshwater turtles Acanthochelys spixii and Hydromedusa tectifera from southern Brazil populations remain little known. In this context, the digestive tract of 21 A. spixii and 20 of H. tectifera individuals from four munic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a7fc575467844af9d495c597dc240bd
Autor:
Rosário Oliveira
Publikováno v:
Land, Vol 11, Iss 11, p 2047 (2022)
The territory that currently corresponds to the Lisbon Metropolitan Area (LMA) has historically supplied fresh food to the urban population until half way through the 20th century. In 2018, the land use was still composed 38% of agricultural area, su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3b4a7e875d84cd498d1df0c8198054a
Autor:
Vivian Lara Silva, Marcia Gabriela C. Kasemodel, Fausto Makishi, Roberta de Castro Souza Pião, Vinícius Machado dos Santos
Publikováno v:
Internext: Revista Eletrônica de Negócios Internacionais, Vol 14, Iss 3, Pp 286-303 (2019)
The contemporary context in which the food industry is set up instigates a new product conception towards food ethics. However, how effectively does this perspective materialize on the gondolas of retail chains? In order to bring some elements to dis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/589377403e804e4fa966ca487c08f289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
City, Territory and Architecture, Vol 4, Iss 1, Pp 1-7 (2017)
Abstract In a context of growing attention to the issue of feeding the city, this article focuses on the role of the assessments guiding the processes of urban food policy and planning to reach Sustainable Food Security. The starting point is a colle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c460e280a4b448f4b947ea81edf6e6f4
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 2, p 177 (2021)
Contemporary food systems face several paradoxes regarding equity and sustainability. Considering food production—an issue that simultaneously affects both the supply (production) and demand (consumption) sides—several cities have begun to implem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ba4e840b5c642428fa2c7fc93ac4970