Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Food spoiling"'
Publikováno v:
Medicine in Omics, Vol 12, Iss , Pp 100040- (2024)
Clostridium botulinum strain Hall produces potent botulinum neurotoxin type A1, which causes food-borne, infant, and wound botulism in humans. Antibiotics and botulinum antitoxins can control growth and prevent botulinum toxicity. However, limited in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bff25611fff74b46b9d954afacf1b70c
Autor:
Sjoerd J. Seekles, Pepijn P. P. Teunisse, Maarten Punt, Tom van den Brule, Jan Dijksterhuis, Jos Houbraken, Han A. B. Wösten, Arthur F. J. Ram
Publikováno v:
Fungal Biology and Biotechnology, Vol 8, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Background The filamentous fungi Paecilomyces variotii and Penicillium roqueforti are prevalent food spoilers and are of interest as potential future cell factories. A functional CRISPR/Cas9 genome editing system would be beneficial for biot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1e03aa4bdd14da6a9dd1f0e7ac2612c
Autor:
Lynda Bouarab-Chibane, Valérian Forquet, Pierre Lantéri, Yohann Clément, Lucie Léonard-Akkari, Nadia Oulahal, Pascal Degraeve, Claire Bordes
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Besides their established antioxidant activity, many phenolic compounds may exhibit significant antibacterial activity. Here, the effect of a large dataset of 35 polyphenols on the growth of 6 foodborne pathogenic or food-spoiling bacterial strains,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceb9a76aa81e4dbf9661f695125c95c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seekles, Sjoerd J, Teunisse, Pepijn P P, Punt, Maarten, van den Brule, Tom, Dijksterhuis, Jan, Houbraken, Jos, Wösten, Han A B, Ram, Arthur F J, Molecular Microbiology, Sub Molecular Microbiology
Publikováno v:
Fungal Biology and Biotechnology
Fungal Biology and Biotechnology, 8(1). BioMed Central
Fungal Biology and Biotechnology, Vol 8, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Fungal Biology and Biotechnology, 8(1), 1. BioMed Central
Fungal Biology and Biotechnology, 8. Springer Science and Business Media LLC
Fungal Biology and Biotechnology, 8(1). BioMed Central
Fungal Biology and Biotechnology, Vol 8, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Fungal Biology and Biotechnology, 8(1), 1. BioMed Central
Fungal Biology and Biotechnology, 8. Springer Science and Business Media LLC
Background The filamentous fungi Paecilomyces variotii and Penicillium roqueforti are prevalent food spoilers and are of interest as potential future cell factories. A functional CRISPR/Cas9 genome editing system would be beneficial for biotechnologi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ljubodrag Vujisić, Amit K. Tyagi, Maria Elisabetta Guerzoni, Milan Veljić, Davide Gottardi, Lucia Vannini, Danka Bukvicki, Petar D. Marin
Publikováno v:
LWT-food Science and Technology ( Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie)
This study was focused on chemical characterisation of liverwort Scapania nemorea extracts and their antimicrobial activity against pathogenic and food-spoiling yeasts and bacteria. The chemical composition of three different extracts of the liverwor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::921ede888e3cd75dea82c5f0b07b2a37
http://hdl.handle.net/11585/254148
http://hdl.handle.net/11585/254148