Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Food sourcing"'
Publikováno v:
Urban Transformations, Vol 4, Iss 1, Pp 1-19 (2022)
Abstract A central feature of the transformation of urban food systems in cities of the Global South is the growing presence of supermarkets and their supply chains, often termed supermarketization or a supermarket revolution. A key issue in the Afri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0639d69df6b34d00a3d40e3320e83c47
Publikováno v:
Urban Transformations, Vol 4, Iss 1, Pp 1-23 (2022)
Highlights • Households in African secondary urban areas have food linkages with rural areas and other urban areas • Rural-urban food linkages are dominated by grains, while urban-urban food linkages comprise more higher value foods • City-leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba8ff738b99a452c8cc7a713a00b7f32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erin Giannini
Publikováno v:
Monstrum, Vol 2, Iss 1, Pp 60-84 (2019)
This study of the hit TV series iZombie takes on the series' repurposing of the traditional association of zombies with consumption to investigate the sociopolitical and ethical dimensions of food sourcing and production. Significantly, the essay poi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a85f9b7e4da94f8b8f70b32c443ae437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Maine Policy Review, Vol 28, Iss 2 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01ecef0f74304b68a39b3538852b9add
Autor:
Huong Thi Trinh, Vincent Linderhof, Vy Thao Vuong, Erin E. Esaryk, Martin Heller, Youri Dijkxhoorn, Trang Mai Nguyen, Tuyen Thi Thanh Huynh, Ricardo Hernandez, Thanh Thi Duong, Van Thi Luu, Andrew D. Jones, Elise F. Talsma, Mai Tuyet Truong, Thom Achterbosch, Stef de Haan
Publikováno v:
Agriculture, Vol 11, Iss 2, p 137 (2021)
Human diets and their associated environmental impacts differ across segments of the population. There is evidence that consumer choices of food intake can also affect the overall environmental impacts of a food system. This paper analyzes the enviro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/581cfbaf563c4b01a69c0d58a9195593
Autor:
Merrifield, Caroline
Publikováno v:
Journal of Current Chinese Affairs, 48, 3, 281-300
At a farm-to-table restaurant in Hangzhou, Zhejiang, high-quality food is sourced through direct relationships between restaurant staff and trusted rural suppliers. The restaurant is part of China's growing food movement, and it shares this core prin
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/76542
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.