Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Food service satisfaction"'
Autor:
Neha Garg, Komal Chauhan
Publikováno v:
Journal of Geriatric Mental Health, Vol 11, Iss 1, Pp 27-37 (2024)
Background: Aging causes changes in the sensory and dental problems of an individual. For the elderly, eating is not only an important activity for the maintenance of life but also a great pleasure, and therefore, the desire to eat their favorite foo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc62dafa8b7246f4933e0f10f2912cb3
Autor:
Felicia Setiawan, Ferdi Antonio, Renate Parlene Marsaulina, Valencia Hadinata, Arif Laksono Utomo, Claudia Alexandra, Rizky Ramadhana, Catharina Catharina
Publikováno v:
AcTion: Aceh Nutrition Journal, Vol 9, Iss 2, Pp 270-279 (2024)
Hospital food service satisfaction is critical to inpatient care quality and affects patients’ experiences and well-being. This study employed Importance-Performance Map Analysis (IPMA) to systematically evaluate and enhance food service satisfacti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac2e4e70373d44e9947add00040be21d
Autor:
Kartika Pibriyanti, Indahtul Mufidah, Lulu’ Luthfiya, Amal Fadholah, Ella Firdaus Sulistiyani, Banun Ma'rifah Fathsidni, Qotrunnadaa Fajr Rooiqoh, Nur Amala
Publikováno v:
AcTion: Aceh Nutrition Journal, Vol 9, Iss 2, Pp 360-370 (2024)
Nutritional services in hospitals aim to provide meals with high nutritional value, safety, appropriate quantity, quality, and satisfactory service. This study aimed to analyze and compare food service satisfaction and nutritional adequacy among pati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82b6c0df800741e9a39b05eafec366f6
Publikováno v:
The Journal of Nutrition, Health and Aging, Vol 28, Iss 1, Pp 100015- (2024)
Objectives: This study aimed to develop a valid and reliable food service satisfaction questionnaire for use by family members of residents in nursing homes. Design: Questionnaire development and validation study conducted using COSMIN® benchmarks f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a0866f4d67e45b9bd5b03289814509e
Publikováno v:
武蔵丘短期大学紀要 = Bulletin of Musashigaoka College. 30:21-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients
Volume 15
Issue 3
Pages: 508
Volume 15
Issue 3
Pages: 508
Resident satisfaction with food services contributes to health and wellbeing. Measuring resident satisfaction is important; however, the small number of existing food service satisfaction questionnaires (FSSQs) are outdated, lack rigorous psychometri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.