Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Food service establishment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Problemi Ekonomiki, Vol 3, Pp 130-138 (2017)
The materials of the study of management processes in the food service industry based on the criteria of composition of tasks of establishments’ activities, their participation in the integration process of production, sale and organization of food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d74c3134292648179f36c684f3948712
Autor:
Pallavi Boro
Publikováno v:
Asian Journal of Medical Sciences, Vol 6, Iss 4, Pp 74-79 (2015)
Introduction: Food can be a potential source of infection and disease, right from the point of preparation to the point of consumption. It is more likely in the food service establishments where mass food is prepared. Objectives: To study the phys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3e0821503c64be7b50e5258e24f482b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 4, Iss 3 (2015)
The regulatory framework of the official controls on food safety, the criteria and methods from the planning of interventions in the field of official control to the management of information flows, and the standards described in the operation manual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d711148a005845d6928266bd65a59757
Autor:
Kokol, Marko
Publikováno v:
Maribor
Da podjetja – še posebej gostinski obrati uspejo v današnji družbi, se morajo prilagoditi zahtevam trga, oblikovati inovativno poslovanje, odpraviti morebitne slabosti svojega delovanja in izkoriščati vse potencialne prednosti podjetja. Podjet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::484e7f43115851f38021e580e22c6d91
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/12376604?lang=sl
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/12376604?lang=sl
Autor:
Henriksson, Julia
Fat, oil, and grease (FOG) deposits in wastewater systems reduce sewer diameter and can completely block the pipe, leading to sanitary sewer overflows (SSOs). This impacts both public health and the environment. Grease separators (GSs) are tanks that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::a550a250ed473766cdaf95f4ee219584
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-54003
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-54003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudia Balzaretti, Katia Razzini
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety, Vol 4, Iss 3 (2015)
Italian Journal of Food Safety, Vol 4, Iss 3 (2015)
The regulatory framework of the official controls on food safety, the criteria and methods from the planning of interventions in the field of official control to the management of information flows, and the standards described in the operation manual