Zobrazeno 1 - 10
of 553
pro vyhledávání: '"Food self-provisioning"'
Autor:
Decena, Maja Bethzaida S.1 majadecena@gmail.com, Glorioso, Idelia G.1, Arevalo, Shannen Faye Q.1, Gonzales, Milflor S.1
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. Feb2024, Vol. 153 Issue 1, p443-451. 9p.
Autor:
Ruuska, Toni1 toni.ruuska@helsinki.fi
Publikováno v:
Qualitative Report. Feb2024, Vol. 29 Issue 2, p484-501. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chinasa Onyenekwe, Chukwuma Ume, Ebele Amaechina, Nice Chukwuma Ume, Ogochukwu Onah, Angela Obetta, Ejiofor Omeje
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32098- (2024)
Agroecology is a sustainable farming method that has the potential to revolutionize the global agricultural sector by promoting cleaner and more environmentally friendly practices. However, the question of how to effectively transition to a sustainab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d25bf6f3a0c470a96fca70b2f7ba203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Economics / Zemědělská Ekonomika. 2023, Vol. 69 Issue 6, p234-245. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Countryside, Vol 13, Iss 3, Pp 516-535 (2021)
The Czech Republic ranks among the countries with a strong tradition of home food self-provisioning. In this article, we focused our attention specifically to the traditional and frequently neglected phenomenon of rural self-provisioning while newly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b796c86734ca4ca4861a6cd36892eeec
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 69, Iss 6, Pp 234-245 (2023)
Gardening and food self-provisioning motivations are changing with the country's economic development. While food security is often the main driver for self-provisioning in low-income countries, more diverse motivations exist in high-income countries
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad4e34cbfac44f98a900dac2b7b5a2e0