Zobrazeno 1 - 10
of 35 217
pro vyhledávání: '"Food retailing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T., TAMÁS SIKOS1 sikos.t.tamas@uni-miskolc.hu, MOLNÁR, DÓRA2 Molnar.Dora@uni-nke.hu
Publikováno v:
Theory, Methodology, Practice. 2024, Vol. 20 Issue 1, p55-61. 7p.
Autor:
Laure Lavorata, Leigh Sparks
Faced with dwindling resources and the challenge of climate change, companies are seeking to enhance production while consuming fewer resources. At the same time, consumers are altering their behaviors by seeking local production or bulk buying produ
Autor:
Tamás Sikos T., Dóra Molnár
Publikováno v:
Theory, Methodology, Practice, Vol 20, Iss 01 (2024)
In this study, the impact of the pandemic COVID-19 on the FMCG sector is being examined. We consider as an important question to analyze in which direction the retail sector has shifted, whether it has been able to react to the sudden and increased o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c135b1c6c564ea38e210618ded5a775