Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Food retailer"'
Autor:
Alexa Rae Ferdinands, Jennifer Ann Brown, Charlene C Nielsen, Candace IJ Nykiforuk, Kim D Raine
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 1326-1337 (2023)
Abstract Objective: Limitations of traditional geospatial measures, like the modified Retail Food Environment Index (mRFEI), are well documented. In response, we aimed to: (1) extend existing food environment measures by inductively developing subca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20755ad1e9084171b0c48e63a09cbd5e
Autor:
José dos Santos, Rodney Duffett
Publikováno v:
Small Business International Review, Vol 5, Iss 2, p e392 (2021)
Social media has facilitated interaction between businesses and consumers, and consequently, has seen rapid growth as a communication channel by a number of smaller retailers in South Africa. Hence, the primary research objective of this study is to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7227d42d064453d8f6266dc6d74fc6a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal. 124:2817-2832
PurposeThe purpose of this paper is to investigate the influence of food retailer's Approaching the Expiration Date (AED) labelling on consumers' retailer-related response. Specifically, the main effect of food retailer's AED labelling on consumers'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jennifer Utter, Sally McCray
Publikováno v:
Health Promotion Practice. 22:444-447
Family meals provide a unique opportunity for families to eat well and engage positively with each other. In response to the challenges presented by the COVID-19 (coronavirus disease 2019) pandemic, a new initiative to support health care staff to sh
Autor:
Sujani Rathnayake, Maleeka Singh, Pedram Nasr, Robert Hanner, Reihaneh Abdi, Xinya Wang, Lawrence Goodridge, Maryam Moraveji, Aleana Chao, Azin Sadat, Yinan Huang, Louis A. Colaruotolo, Maria G. Corradini, Sarah Walker, Gyllian Cruz, Subramanyam Ragupathy, Steven G. Newmaster, Aditi Arora, Katherine Petker, Alyssa Francavilla
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 4, Iss, Pp 598-602 (2021)
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science
The COVID-19 pandemic has generated increased interest in potential transmission routes. In food retail settings, transmission from infected customers and workers and customers through surfaces has been deemed plausible. However, limited information
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dennis, Mike
Publikováno v:
Independent Retail News. 1/20/2017, p6-6. 1p. 1 Color Photograph.