Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Food processing knowledge"'
Autor:
Jasmin Bhawra, Sharon I. Kirkpatrick, Marissa G. Hall, Lana Vanderlee, Christine M. White, David Hammond
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Background Nutrition knowledge is an important determinant of diet-related behaviour; however, the use of disparate assessment tools creates challenges for comparing nutrition knowledge levels and correlates across studies, geographic contex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c05a7332d09f42e4b1ed13cb79bbd716
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.