Zobrazeno 1 - 10
of 297
pro vyhledávání: '"Food oral processing"'
Autor:
Alejandro Avila-Sierra, Yurixy Bugarin-Castillo, Miodrag Glumac, Jérôme Bussiere, Anne Saint-Eve, Vincent Mathieu, Yoshikazu Kobayashi, Marco Ramaioli
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract With a growing global population and ageing demographics, the food industry stands at a pivotal crossroads, necessitating bespoke solutions and groundbreaking innovations. In vitro experiments can help understanding food oral processing and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c882ad0af0941f186770a47f52f94f2
Autor:
Syahmeer How, Kevin Kantono, Pia I. Hedelund, Nazimah Hamid, Adlin Najihah Azhar, Aishwarya Ventrakamani, Alifdalino Sulaiman
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 5, Pp 2084-2093 (2024)
Abstract Preferred mouth behavior studies have mostly focused on Western populations using the JBMB tool to determine how food is manipulated in the mouth. The objective of this study was to determine the relationship between preferred mouth behavior
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d27c622d54e7406ba0e40825cccfe331
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2341 (2024)
The purpose of this study was to assess the impact of food texture, oral processing, bolus characteristics, and in vitro digestive conditions on the starch and protein digestibility of al dente and soft-cooked commercial red lentil pasta. For that, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70178ba748404b23adc930ff5f78f24c
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 1, Pp 102-110 (2023)
The rate of flavor release in the mouth from traditional dry-cured pork was evaluated in this study. It was hypothesized that a slow steady release of flavor would occur on chewing and hydration. To test this, high salt dry-cured pork was chewed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/140626fb8d0a42d9995b425f1ba9f2e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 5, Pp 1-12 (2022)
Masticatory simulator refers to a mechanical device that mimics the physiological structure of human oral cavity, chewing control and functions. A masticatory simulation device has advantages of not being affected by ethics, time, or environment, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86cb3ebe31734c6da549e5868e8e7ee4
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100597- (2023)
Food texture properties and consumer characteristics influence oral processing behaviors. Little is known about oral processing behavior of pungent spicy foods. In two experiments, we investigated how adding ground dried chilies to tomato soup or bee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79e7d32407d44878b97768ee807e3e3e