Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Food label knowledge"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eating and Weight Disorders, Vol 29, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Purpose This study aimed to investigate the potential relationships between the use of different section of food label, and healthy and pathological aspects of orthorexia among adults. Methods This cross-sectional study was conducted using a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045e758a7e4946cc8b7767a431035f4f
Publikováno v:
Agricultural Economics. 52:175-193
Despite the national promotion of food safety measures, a substantial urban–rural gap remains in the demand for food safety in China. To explain this gap, we explore the role of knowledge of food safety labels. We measure demand using the marginal
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asouzu , N. C., Iheme , G. O.
Publikováno v:
Journal of Dietitians Association of Nigeria; Vol. 11 No. 1 (2020); 72-82
Objectives: This study was designed to determine the influence of consumers’ food label knowledge and perception on food label utilization in Abakaliki Local Government Area, Ebonyi State, Nigeria. Methodology: A descriptive and cross-sectional stu
Publikováno v:
Journal of Nutrition in Gerontology and Geriatrics. 36:31-47
Few recent studies have investigated food label practices in older adults. This cross-sectional study surveyed adults, 60 years and older in Delaware (n = 100, 82% female, 74% between 60 and 79 years, 49% Caucasian, 45% African Americans) to examine
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education 2000 32(1):43-48
Autor:
Havenga, Susara Carolina
The aim of this study was to determine and compare the subjective and objective food label knowledge of consumers from Potchefstroom (South Africa) and Fayetteville (Arkansas, USA), therefore in a developing and developed country context. The questio
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10394/15284
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cheryl Achterberg, Carla K. Miller
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education. 32:43-48
Valid and reliable measures of nutrition knowledge are needed for program evaluation to develop predictive models of learning, food intake, and health behavior. The food label is an essential component of diabetes education. This study describes how