Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"Food introduction"'
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 4 (2023)
IgE-mediated food allergy has an estimated prevalence of 6%–10% in developed countries. Allergen avoidance has long been the main focus in the prevention of food allergy and late solid food introduction after 6–12 months of age was recommended in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6317324092d4d96a795e91996f5a8d7
Publikováno v:
Jurnal Gizi Klinik Indonesia, Vol 17, Iss 3, Pp 96-102 (2021)
Background: Global recommendations suggest mothers provide the first complementary food to infants when they reach six months of age. Failure to introduce complementary foods promptly may put infants in adverse health and nutrition outcomes. Objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da0968d1432e41569d1aa99ca77cbaa0
Publikováno v:
Jurnal Gizi Klinik Indonesia, Vol 17, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
Background: Indonesia’s national stunting prevalence remains high. The transition from exclusive breastfeeding to poor complementary feeding practices may put infants at higher risk of becoming stunting. Objective: This study aimed to analyze the r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7c46b852e564724b86c32c5d8e8976e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matilda Ersson, Maria Henström, Gerd Almquist-Tangen, Kylie D. Hesketh, Christine Delisle Nyström
Publikováno v:
Children, Vol 8, Iss 8, p 696 (2021)
Child healthcare (CHC) nurses have a key role in promoting and supporting healthy lifestyle behaviors from a young age. Thus, this study aims to investigate the perspectives of CHC nurses regarding discussing food introduction, physical activity/acti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/170b02cae0a74031a968aa462eeea050
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.