Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Food in popular culture"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
127
pro vyhledávání:
'"Food in popular culture"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Food. [elektronicky zdroj]
Autor:
Coveney, John
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Food in American Culture and Literature : Places at the Table. [elektronicky zdroj]
Autor:
Boon, Carl
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Mapping the tasteland : explorations in food and wine in Argentinean and European culture / Matías Bruera. [electronic resource]
Autor:
Bruera, Matías
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Digital Food Activism. [elektronicky zdroj]
Autor:
Schneider, Tanja
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.) (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
The Bloomsbury handbook of food and popular culture / edited by Kathleen LeBesco and Peter Naccarato. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
The Geeky Chef strikes back! : even more unofficial recipes from Minecraft, Game of Thrones, Harry Potter, Twin Peaks, and more! / Cassandra Reeder, the Geeky Chef. [electronic resource]
Autor:
Reeder, Cassandra
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Representing Italy through food / edited by Peter Naccarato, Zachary Nowak and Elgin K. Eckert. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Dining with the Famous and Infamous. [elektronicky zdroj]
Autor:
Ross, Fiona
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Food and media : practices, distinctions and heterotopias / edited by Jonatan Leer, Karen Klitgaard Povlsen. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Geographies of race and food : fields, bodies, markets / edited by Rachel Slocum, Arun Saldanha. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[13]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
47
Elektronické knihy
29
Akademické články
18
Časopisy
16
Knihy
15
Electronic Resources
10
Recenze
5
Trade Publications
2
Konferenční materiály
1
Dissertations
1
Reports
Předmět
77
food in popular culture
16
electronic books
15
food
13
food habits
11
nonfiction
10
cooking
10
food in literature
8
food in motion pictures
6
food on television
5
food in popular culture--united states
5
food preferences
5
food--social aspects
5
popular culture
4
economics
4
gastronomy
4
motion pictures
4
music
3
agriculture
3
conferences & conventions
3
cookbooks
3
cooking -- social aspects
3
culture
3
food & society
3
food habits--united states
3
food studies
3
health & society
3
history of food
3
national identity
3
parasecoli, fabio
3
television cooking shows
2
activity programs in education
2
appetite
2
armstrong, louis, 1901-1971
2
art and literature
2
artes visuais
2
artes visuales
2
banerji, chitrita
2
bastianich, joe
2
beverages
2
biopolitics
2
cheese
2
class
2
coffeehouses
2
comida
2
comparative
2
comparative literature
2
cooking competitions
2
cooking with pork
2
cooking, asian
2
cooking, italian
Vydavatel
12
university of california press
11
routledge
9
taylor & francis ltd
6
bloomsbury academic
3
cambridge scholars publishing
3
columbia university press
3
conde nast publications
3
intellect ltd.
3
meredith corporation
3
penton media, inc.
3
race point publishing
3
rowman & littlefield publishers
3
skyhorse
2
association for consumer research
2
charted media group
2
chelsea magazine corp
2
greenwood
2
johns hopkins university press
2
national geographic partners llc
2
pontificia universidad javeriana
2
rcni
2
sage publications inc.
2
taylor & francis group
2
wiley-blackwell
2
winsight llc
1
[greensboro, n.c. : university of north carolina at greensboro
1
academia verlag gmbh
1
american library association d/b/a choice
1
berg publ
1
bloomsbury
1
cambridge scholars pub.
1
cambridge scholars publisher
1
commentary, inc.
1
dancing times, ltd.
1
elsevier b.v.
1
ephemera society of america
1
escuela nacional de antropologia e historia
1
farm progress companies
1
greenwood press
1
hour media
1
international communication association
1
mansueto ventures llc
1
peter lang ag
1
review publishing company ltd.
1
southeast publishing co., inc.
1
springer nature
1
transcript verlag
1
ttg media limited
1
university of hawaiʻi press
1
university of missouri-columbia
Publikováno v
12
gastronomica
6
food, culture & society
3
australasian journal of popular culture
2
australian giftguide
2
cuadernos de literatura
2
entertainment weekly
2
european journal of english studies
2
feminist formations
2
food management
2
foodservice director
2
in britain
2
journal of management education
2
national geographic traveler
2
new yorker
2
nursing standard
2
sociologia ruralis
1
advances in consumer research
1
advances in consumer research - latin american conference proceedings
1
anthropos
1
choice: current reviews for academic libraries
1
commentary
1
conference papers -- international communication association
1
dancing times
1
ephemera journal
1
far eastern economic review
1
fast company
1
food & wine
1
food culture & society
1
food, culture and society
1
food, health & identity
1
gourmet
1
indianapolis monthly
1
kansas farmer (0022-8583)
1
missouri review
1
neohelicon
1
online access via umi
1
restaurant hospitality exclusive insight
1
revista cuicuilco
1
southeast food service news
1
sunset
1
title page, table of contents and abstract only
1
tourism management
1
travel trade gazette uk & ireland
Zdroj
30
Complementary Index
28
eBook Index
20
Academic Search Ultimate
15
Vybrané kolekce e-knih
10
Supplemental Index
9
eBook Collection (EBSCOhost)
9
Business Source Ultimate
3
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
1
Library, Information Science & Technology Abstracts
1
Social Sciences Citation Index
1
Scopus®
Geografie
6
new york (state)
4
united states
3
china
3
united kingdom
2
australia
2
new south wales
2
rochester (n.y.)
2
seattle (wash.)
2
sydney harbour (n.s.w.)
2
washington (state)
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......