Zobrazeno 1 - 10
of 1 170
pro vyhledávání: '"Food guide"'
Publikováno v:
Living with Mild Cognitive Impairment : A Guide to Maximizing Brain Health and Reducing the Risk of Dementia, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780197749340.003.0036
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 12, pp. 4592-4609.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2022-1033
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 16, p 2775 (2024)
The EAT-Lancet commission advocated a planetary health diet in 2019. Some have raised concerns about its nutrient adequacy. This study used data from recent Nutrition and Health Surveys in Taiwan—from 2017 to 2020 (n = 6538)—to assess food intake
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/644334d2a71349d39f8462f07cf570e6
Autor:
Jennifer Joy Anderson, Andy Bains, Julie Stachiw, Alexandra J Heidl, Tamara Paetsch, Tamara R Cohen
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To evaluate nudge strategies that increase the consumption of plant-based foods, defined as vegetarian or vegan food items, compared with meat-based options in post-secondary dining hall settings. Design: A pilot study. Setti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2578752d2d314f139dd868bf0cb007bd
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Nutrient dense food that supports health is a goal of food service in long-term care (LTC). The objective of this work was to characterize the “healthfulness” of foods in Canadian LTC and inflammatory potential of the LTC diet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87279c481f7044f482f1e7870c1b198f
Autor:
Li MC
Publikováno v:
Risk Management and Healthcare Policy, Vol Volume 15, Pp 2023-2030 (2022)
Ming-Chieh Li1,2 1Department of Health Promotion and Health Education, College of Education, National Taiwan Normal University, Taipei, Taiwan; 2Department of Public Health, College of Public Health, China Medical University, Taichung, TaiwanCorrespo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79dd518d00f4f0186fefab98c797692
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 6, Pp 22-29 (2022)
Based on the comparison of the five editions of the Dietary Guidelines, this article have extracted the health concepts that each edition of the dietary guidelines adheres to, including the concepts of reasonable match, energy balance and healthy wei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e7db677abcf437a86b7626a254ad003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.