Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Food fraud vulnerability"'
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 30, Iss , Pp 8-20 (2023)
Scope and approach: The prevailing food integrity culture of four Belgian food companies was assessed through a validated method triangulation. The relation between the perceived food integrity climate, the performed food integrity and the companies'
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/987ed15a615a42d78234230e1dbaeb98
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 11, pp. 4122-4142.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2021-0140
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 516 (2023)
As a representative of Chinese alcoholic drinks, baijiu has developed into a mass-consumption commodity. Its simple industrial chain makes it a suitable target for fraudsters. In order to understand the differences and potential factors of fraud vuln
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca694f3d4ff04a379bd1ad3243e853d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wim Huisman, Saskia van Ruth
Publikováno v:
Crime, Law and Social Change, 78(5), 559-576. Springer Netherlands
Crime, Law and Social Change, 78(5), 559-576
Huisman, W & van Ruth, S 2022, ' Risky business: food fraud vulnerability assessments ', Crime, Law and Social Change, vol. 78, no. 5, pp. 559-576 . https://doi.org/10.1007/s10611-021-10008-9
Crime, Law and Social Change 78 (2022) 5
Crime, Law and Social Change, 78(5), 559-576
Huisman, W & van Ruth, S 2022, ' Risky business: food fraud vulnerability assessments ', Crime, Law and Social Change, vol. 78, no. 5, pp. 559-576 . https://doi.org/10.1007/s10611-021-10008-9
Crime, Law and Social Change 78 (2022) 5
Major food fraud scandals of the last decade have created awareness of the need to strengthen companies’ ability to combat fraud within their own organizations and across their supply chains. The scandals compelled food companies and the food indus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8882cebedc649b68a4a7fd6a79548dff
https://research.vu.nl/en/publications/0a93b893-edd8-415f-a290-53f4d128d5c5
https://research.vu.nl/en/publications/0a93b893-edd8-415f-a290-53f4d128d5c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.