Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Food flavour"'
Autor:
Huaixiang Tian, Ling Zou, Li Li, Chen Chen, Haiyan Yu, Xinxin Ma, Juan Huang, Xinman Lou, Haibin Yuan
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 7, p 1410 (2023)
Stinky tofu is a traditional Chinese food with wide consumption in China. Nevertheless, the dynamic changes in the flavour of stinky tofu during storage have yet to be investigated. In this study, the flavour changes of stinky tofu over six different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efbd6e5f50cb4419aa687a40d4da062b
Autor:
Kundanis, Barbara
Publikováno v:
Library Journal. 9/15/2018, Vol. 143 Issue 15, p70-70. 1/5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McBroom, Kathleen
Publikováno v:
Booklist. 8/1/2018, Vol. 114 Issue 22, p12-13. 2p.
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 46, Iss 1, Pp 121-128 (2003)
The yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 was grown on whey to produce nucleotide-rich yeast extracts. Thermal treatments of cells at 35 or 50ºC for 15-30h resulted in yeast extracts containing about 20 g/L protein, with only the second treatment r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/279c59b0cf874099a6ed6ff872e190d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonello Paduano, Gian Andrea Squadrilli, Raffaele Sacchi, Silvana Cavella, Alessandro Genovese, Maria Luisa Ambrosino, Nicola Caporaso
This research aimed to characterise an innovative ‘gelato’ (Italian-style artisanal ice cream) made by adding extra virgin olive oil (EVOO) as a functional ingredient, in order to provide health benefits and a characteristic flavour. We report th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::26854755f0c62e050306671926f1ea99
http://hdl.handle.net/11588/765589
http://hdl.handle.net/11588/765589
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estabrook, Barry
Publikováno v:
Wall Street Journal - Online Edition. 2018, p1. 1p.