Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Food flavors"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2121 (2024)
Taste, dietary choices, and gut microbiota are often analyzed as major factors of metabolic health. Populations living in cold or hot regions have different dietary habits. This study aims to investigate the potential association among ambient temper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d228fcffc894f4781b7b8573cc1155e
Autor:
Masamitsu Honma, Masami Yamada, Manabu Yasui, Katsuyoshi Horibata, Kei-ichi Sugiyama, Kenichi Masumura
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 9, Iss , Pp 1008-1012 (2022)
We assessed the genotoxicity of 30 food-flavoring chemicals used in Japan that have not been investigated before. These 30 food-flavoring chemicals have representative chemical structures belonging to 18 chemical classes. The Ames and chromosomal abe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a98a2a9440d34653b535ac6b9080afb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Toshio Kasamatsu, Airi Kitazawa, Sumie Tajima, Masahiro Kaneko, Kei-ichi Sugiyama, Masami Yamada, Manabu Yasui, Kenichi Masumura, Katsuyoshi Horibata, Masamitsu Honma
Publikováno v:
Genes and Environment, Vol 43, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Abstract Background Food flavors are relatively low molecular weight chemicals with unique odor-related functional groups that may also be associated with mutagenicity. These chemicals are often difficult to test for mutagenicity by the Ames test bec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/231f1099647a4bfc9b82478cbe5b95a7
Publikováno v:
Genes and Environment, Vol 42, Iss 1, Pp 1-6 (2020)
Abstract Background (Quantitative) Structure-Activity Relationship ((Q)SAR) is a promising approach to predict the potential adverse effects of chemicals based on their structure without performing toxicological studies. We evaluate the mutagenicity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e45ece3a0f2b4aa78b3351f63fcf3610
Publikováno v:
European Journal of Marketing, 2019, Vol. 53, Issue 4, pp. 685-707.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/EJM-10-2017-0663
Autor:
Campbell, Lisa
Publikováno v:
Library Journal. 8/1/2014, Vol. 139 Issue 13, p117-117. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sutton, Judith C.
Publikováno v:
Library Journal. 9/15/1997, Vol. 122 Issue 15, p96. 1/6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.