Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Food fibre"'
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 18, Iss 1, Pp 52-59 (2019)
The paper considers the current state and prospects of enrichment of formed potato chips with bran, pulp and cryopowder containing from 14 to 40% of food fibres. The importance of the use of food fibres, which is connected with the prevention of alim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab6a4a7d4e2646aea39c8a9bf18b7e5f
Autor:
Ochuko L. Erukainure, Osaretin A.T. Ebuehi, Folasade O. Adeboyejo, Muhammad Aliyu, Gloria N. Elemo
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 445-449 (2014)
Diabetes is a metabolic disorder characterized by hyperglycaemia and it is fast becoming a scourge in sub-Saharan Africa. The nutritional properties of developed fibre-enriched cake and its protective potential against diabetic induced neurotoxicity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ca0ca4236fe43c9bff2c2d01c61ca9d
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Insights into Regional Development
Insights into Regional Development, Entrepreneurship and Sustainability Center, 2021, 3 (4), pp.62-79. ⟨10.9770/IRD.2021.3.4(5)⟩
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Insights into Regional Development
Insights into Regional Development, Entrepreneurship and Sustainability Center, 2021, 3 (4), pp.62-79. ⟨10.9770/IRD.2021.3.4(5)⟩
This research work investigated the Lebanese consumers’ knowledge about food fibre and their food habits according to age groups and gender. The study was conducted from January 2021 till end of March 2021. Due to the pandemic of Covid-19 and the l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f302dd832e498047d2ef747decb46b99
https://hdl.handle.net/10400.19/6964
https://hdl.handle.net/10400.19/6964
Autor:
Gloria N. Elemo, Osaretin A.T. Ebuehi, Folasade O. Adeboyejo, Muhammad Aliyu, Ochuko L. Erukainure
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 1, Iss C, Pp 445-449 (2014)
Toxicology Reports
Toxicology Reports
Diabetes is a metabolic disorder characterized by hyperglycaemia and it is fast becoming a scourge in sub-Saharan Africa. The nutritional properties of developed fibre-enriched cake and its protective potential against diabetic induced neurotoxicity
Autor:
S. E. van Wieren
Publikováno v:
Animal Science, 71(1), 149-156
Animal Science 71 (2000) 1
Animal Science 71 (2000) 1
The digestibility and voluntary intake of fibrous roughages and acorns was studied in six wild boar and five Meishan pigs. The neutral-detergent fibre (NDF) concentration of the diets ranged from 139 to 767 g/kg of the organic matter. Organic matter
Autor:
Daramola, B, Makanju, OO
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 15 (2008)
Ease of separation of dietary fibre components of cassava pulp relative to other tropical root crops was the motivation for this study. Food grade fibres were isolated from cassava pulp using simple technique that consist essentially solvent mixture-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.