Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Food ecosystems"'
Autor:
Chiara Castelli, Marta Castellini, Camilla Gusperti, Ilenia Gaia Romani, Emanuele Ciola, Sergio Vergalli
Publikováno v:
Environmental Research Letters, Vol 19, Iss 5, p 053003 (2024)
This study conducts a comprehensive review of macroeconomic models within the Water, Energy, Food, and Ecosystem (WEFE) nexus, considering four different approaches: computable general equilibrium (CGE) models, integrated assessment models (IAMs), ag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8869183153e4470e9ace404de775a534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olga A. Chernova, Baraa Ali
Publikováno v:
Управленец, Vol 12, Iss 5, Pp 70-83 (2021)
The factors of the pandemic threaten the stability of enterprises engaged the food industry and put them in a situation where previously successful strategies are no longer effective. Based on the global practice of implementing cooperative strategie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86c66e0749cc4f40b26b77523e1f3182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chrysanthi-Elisabeth Nika, Alfonso Expósito, Johannes Kisser, Gaetano Bertino, Hasan Volkan Oral, Kaveh Dehghanian, Vasileia Vasilaki, Eleni Iacovidou, Francesco Fatone, Nataša Atanasova, Evina Katsou
Publikováno v:
Water, Vol 13, Iss 16, p 2198 (2021)
The development and application of appropriate Circular Economy indicators is an issue that concerns both the scientific and the business community, as well as decision makers. The existing gap between research, policy and practice could be bridged b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1b6241542ae402695de30e6a7f669f6
To enhance water, energy, and food security and promote ecosystems conservation, it is necessary to design policies or solutions capable of addressing cross-sectoral challenges. In this paper, GoNEXUS SEF, an evaluation framework for codesigning and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::20779ae2e4e2e28c07f42c4313de353a
https://zenodo.org/record/7915478
https://zenodo.org/record/7915478
Autor:
A Olga Chernova, Baraa Ali
Publikováno v:
Управленец, Vol 12, Iss 5, Pp 70-83 (2021)
The factors of the pandemic threaten the stability of enterprises engaged the food industry and put them in a situation where previously successful strategies are no longer effective. Based on the global practice of implementing cooperative strategie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castelli, Chiara, Castellini, Marta, Ciola, Emanuele, Gusperti, Camilla, Romani, Ilenia Gaia, Vergalli, Sergio
The Water, Energy, Food and Ecosystems (WEFE) nexus refers to the system of complex and highly non-linear interconnections between these four elements. It now represents the basic framework to assess and design policies characterized by an holistic e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1687::da0d19e2a7cb8475d5be59c1a93a46bf
https://hdl.handle.net/10419/267500
https://hdl.handle.net/10419/267500